Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 27 лютого 2020, 17:52
2554
1

Анастасія МЕРКУШИНА: «Сьогодні не йшла на повних парах»

Українська біатлоністка - про сінгл-мікст на чемпіонаті Європи

| Оновлено 27 лютого 2020, 17:52
2554
1
Анастасія МЕРКУШИНА: «Сьогодні не йшла на повних парах»
biathlon.com.ua

Сьогодні Анастасія Меркушина разом з Русланом Ткаленком завоювала бронзу в сінгл-міксті на чемпіонаті Європи в Раубічах.

Українська біатлоністка поділилася враженнями від гонки:

«Насправді, суперспринт - це не моя гонка. Так, я швидко стріляю, часом точно (посміхається), але мені дуже важко бігати короткі дистанції, тому що я за своєю природою марафонець - мій метаболізм розрахований на довгу підтримку середньої швидкості по довгій дистанції. Тому мої - індивідуалки, мас-старти, переслідування. У суперспринті я дуже швидко закислююся і вже не можу так швидко йти. Можу йти довго, але не так швидко. Вдалося добре стрельнути - мене це радує, але трохи задалеко був стартовий номер - я не дуже добре розбираюся в цих «розбірках». Хто мені винен? Треба було краще стріляти в кваліфікації!

Сьогодні я не йшла на повних парах, тому що знала, що тут довгий спуск, потім довгий підйом - могли затремтіти ноги. Промах стоячи.. знаєте, я вже йшла на стрільбу і думала: «Боже, тільки не Остерсунд, тільки не Остерсунд!». Тому що знову перша установка і лівий вітер, а коли лівий вітер дме і вдаряється об стіну - він розвертається і йде назад. Зрозуміти, як правильно спрацювати, дуже важко - вибиває гвинтівку з рук і воно так .. бовтається - не дуже добре. Треба було стати і повільно, повільніше стріляти, а мені це незручно. І це того варто, тому що ви бачили, що відбувається з людьми на першій установці (сміється)!

Чому я буду вчити Руслана? (Сміється) Він вже не маленький, все розуміє і не перший раз бачить. Думаю, він досить досвідчений в біатлоні і також боєць! Мені дуже приємно було спостерігати за його боротьбою на останньому колі! Класні емоції, супер!».

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Снежана Колесник
Да забудь ты, Настя, тот Остерсунд, все получается, ты молодец! И партнер показал, что может бороться. Успехов на КМ!