Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 28 лютого 2020, 14:16
40846
7

Повернутися після поразки від Ф'юрі. 5 суперників для Вайлдера

Оглядач Sport.ua підібрав суперників для повернення на ринг екс-чемпіона світу

| Оновлено 28 лютого 2020, 14:16
40846
7
Повернутися після поразки від Ф'юрі. 5 суперників для Вайлдера
Boxing Scene. Деонтей Вайлдер

Деонтей Вайлдер був жорстко побитий в реванші Тайсоном Ф'юрі, що коштувало йому поясу чемпіона WBC у суперважкому дивізіоні. Якось виправдати свою поразку Вайлдеру вкрай складно, він особливо нічого не показав за неповні сім раундів, двічі був збитий з ніг, і в підсумку його кут зупинив одностороннє побиття. Деякі фанати після такого можуть вважати, що вихід на пенсію - єдине правильне рішення Вайлдера. Але не будемо списувати з рахунків того, хто ще зовсім недавно був найстрашнішим хлопцем у хевівейті.

Так що далі з «Бронзовим бомбардувальником»? У нього тільки одна поразка за плечима і 34 роки - зовсім не пенсійний вік для суперважкої ваги.

Sport.ua представляє п'ятірку претендентів на роль суперника Вайлдера по його камбеку в ринг.

Тайсон Ф’юрі

У контракті на реванш Вайлдер vs Ф'юрі був пункт про негайний третій поєдинок, причому ним могла скористатися кожна зі сторін у разі поразки.

Вайлдер за третій бій отримає 40% від загального гонорару, і навіть незважаючи на менший шматок пирога, це може бути його найбільшим чеком на сьогоднішній день. Тому Вайлдер може перешкодити проведенню всіма очікуваного поєдинку Ф'юрі з Ентоні Джошуа, якщо американець скористається своїм правом на третій бій.

Адам Ковнацьки

Боксер Premier Boxing Champions Адам Ковнацьки, що нині набирає обертів, є одним з гідних претендентів у хевівейті, однак зараз його шанси отримати в суперники Ф'юрі або Джошуа вкрай малі.

Вайлдер і Ковнацьки боксують в одній телемережі і рано чи пізно вони б все одно зустрілися. 7 березня на поляка чекає бій з Робертом Хеленіусом, якого він зобов'язаний проходити. Дата цього поєдинку відмінно узгоджується з графіком Вайлдера.

Бій Вайлдер vs Ковнацьки має сенс для обох. Ковнацьки отримає можливість піднятися істотно вище, а у Вайлдера буде шанс відновити авторитет, який він втратив після програшу Ф'юрі.

Переможець бою Вайт – Повєткін

На початку травня Ділліан Вайт боксує з Олександром Повєткіним. Багато хто вже записує останнього в переможені, однак «Російський витязь» -  майстерний суперважковаговик, який в минулому створював проблеми іншим топам, включаючи Джошуа.

У Вайта є свої недоліки, це стосується концентрації і витривалості, тому він може бути вразливим. Але якщо він пройде Повєткіна, то його бій проти Вайлдера буде таким же доречним, як і вищезгаданий бій з Ковнацьки.

Вайт - тимчасовий чемпіон WBC, що говорить про його можливість зустрітися з Ф'юрі. Але якщо в разі перемоги над Повєткіним він не зможе отримати бій з чемпіоном WBC, то Вайлдер - це наступний найкращий варіант для нього. Вайлдер все ще є однією з головних зірок суперважкої ваги.

Що стосується Повєткіна, то бій росіянина з Вайлдером також виглядає солідно, тим більше, що у цього є передісторія. У 2016 році Вайлдер ледь не відбоксував із Повєткіним у Москві, завадило те, що Олександр був спійманий на використанні забороненого мельдонію, і бій зірвався.

Енді Руїс

Вайлдер був критично налаштований по відношенню до Руїса через його повну неготовність до реваншу з Джошуа в грудні 2019 року. Тепер обидва боксери зализують рани після принизливих поразок, і їхнє зіткнення в рингу може стати інтригуючим. Переможець виявиться у вигідному положенні і зможе швидко отримати шанс повернутися на боксерський Олімп.

Очевидно, що Вайлдер міг би кинути виклик Ф'юрі в бою за титул, який він тільки-но втратив, але спочатку провести один-два бої проти менш небезпечних суперників - концепція, яка має логіку.

Джозеф Паркер

Ще один відносно безпечний суперник для Вайлдера для набуття впевненості. Паркер є першим боксером, який переміг Енді Руїса. Колишній чемпіон WBO програвав тільки гідним і тільки за очками. Це були Джошуа і Вайт, причому останній в 12-му раунді мав усі шанси бути фінішованим новозеландцем. Багато вболівальників були б не проти побачити битву стійкого і агресивного Паркера проти Вайлдера, якого охрестили одним з найжахливіших панчерів в історії боксу.

 

Сергей ЛЕБЕДЄВ

Оцініть матеріал
(185)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Цуренко програла на старті супертурніру в Мадриді
Теніс | 23 квітня 2024, 14:34 13
Цуренко програла на старті супертурніру в Мадриді

Александра Еала з Філіппін обіграла Лесю в трьох сетах

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Шевченко
Если Руис подружится с головой и подтянет физуху в норму то он и Фьюри ушатает...
Николай Голубов
У sport.ua, явно предвзятое отношение к Уайлдеру. Хоть бы постеснялись так открыто его демонстрировать. Прямо таки, просто "уничтожил" и как вы писали раньше "рефери остановил бой за явным преимуществом". Хорошо хоть не приврали что выбил за ринг)) Кроме дезинформации своих читателей о том каким способом был остановлен бой, никакой пользы от этих статей. До удара по затылку в третьем раунде и нокдауна от этого удара, Деонтей никак не был уничтожен, а если вы глянете статистику первых двух раундов, то он выбросил больше ударов чем Фьюри, а попал ровно столько же. Причём фьюри сам признался что в первых раундах получил пару очень тяжелых. Отставал только в проценте попаданий. После грязного нокдауна и всех грязных ударов фьюри, конечно он стал никакой. Сразу стала заметна проблема с балансом и скоростью. Но на это есть причины(удары в затылок) и говорить здесь об уничтожении не прилично как-то. Если бы фьюри выиграл чисто, без ударов в затылок(а туда он пробил примерно 80% от своих попаданий) вопросов бы не было. А так его победа на 50% добыта грязной работой по затылку. Будет реванш и только он покажет кто есть кто в итоге. Слишком громко заявляете об уничтожении Деонтея. После третьего боя посмотрим какие в sport.ua эксперты бокса. Я могу с уверенностью заявить, что больше бить Уайлдера по затылку у Фьюри не получится, а вот тогда и помотрим как он его "уничтожит" и какой "великий боксёр".
Я не защищаю Уайлдера, а в поединке наоборот болел за Фьюри. Но хотел не такой победы, а чистой без грязи. Хочется обтективно смотреть на вещи, а не исходить из своих личных симпатий как автор данной статьи и всех предыдущих статей на тему этого поединка.
Al Zolo
наиболее удобный для восстановления-Джарелл Миллер-у бомбера с ним давние счеты-плюс простой..... если его пробьет бомбер -можно идти далее
Вова Чертрогатый
я бы хотел видеть бой с Руисом - столкновение стилей и комплекций)
UKRAINE FAN
Вы что решили совсем Уайлдера слить предлагая ему Руиса? Если он отойдет от холодильника то и Уайлдер ляжет как Джошуа! Тут только Паркер подходит!