Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
9759
4

Бій Ф'юрі - Джошуа залежить від рішення Вайлдера

Об'єднавчий поєдинок може відбутися досить скоро, вважає Едді Хірн

Бій Ф'юрі - Джошуа залежить від рішення Вайлдера
Skysports.com

Після того, як Тайсон Ф'юрі переміг Деонтея Вайлдера і відібрав пояс WBC суперважкої ваги, багато хто чекає його поєдинку з Ентоні Джошуа, який володіє трьома іншими поясами.

Бій міг би відбутися досить швидко, але все залежить від Вайлдера. У боксера є право активувати пункт в контракті про бій-реванш, і якщо це трапиться, то об'єднавчий поєдинок буде відкладений.

Про ситуацію розповів промоутер Едді Хірн.

«Всі хочуть цей бій - Джошуа, Ф'юрі, промоутери з усіх боків. Так що цей поєдинок відбудеться. Ми всі були б ідіотами і клоунами, якби не хотіли цей об'єднавчий бій».

«Мені Джошуа подзвонив і сказав, що йому потрібен цей поєдинок. Але багато що залежить від Вайлдера. Було б круто вже влітку провести бій Джошуа - Ф'юрі. Плюс є Кубрат Пулєв та обов'язковий захист. У Пулєва і Ф'юрі один промоутер. Було б здорово домовитися, щоб Кубрат почекав і відбувся бій Джошуа - Ф'юрі».

«Але ще є Вайлдер, і якщо він активує в контракті пункт про реванш, то доведеться чекати. Тоді Джошуа поб'ється з Пулєвим, а потім з переможцем третього бою Ф'юрі - Вайлдер», - розповів промоутер Едді Хірн.

Оцініть матеріал
(48)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Получается, что при любых раскладах Усику бой не светит.
Игорь Нестеренко
Хотелось бы посмотреть на Ортиса с Джошуа! Пока Ортис еще совсем не состарился
salem1974
Понятно что будет третий бой....а хули,Фьюри и Уайлдер теперь полгода будут балдеть,потом месяц тренлагеря и опять на ринг срубить бабло,пипл ведь схавает((((((
UKRAINE FAN
Это что получается летом Джошуа-Фьюри ,зимой Джошуа-Пулев (хоть я и не верю в победу Джошуа над Фьюри) и только где то на конец весны 2021 года возможный бой с Усиком? Что то караван сбился с пути . Или это собаки виноваты!