Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 25 лютого 2020, 07:38
23936
58

Доха. Світоліна зазнала третьої поразки поспіль

Українська тенісистка продовжує перебувати в пошуках своєї кращої гри

| Оновлено 25 лютого 2020, 07:38
23936
58
Доха. Світоліна зазнала третьої поразки поспіль
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№7 WTA) завершила боротьбу на турнірі серії Прем'єр 5 в Досі після першого матчу.

У поєдинку другого кола українка у двох сетах поступилася Аманді Анісімовій з США (№29 WTA).

Доха. Друге коло
Еліна Світоліна (Україна) - Аманда Анісімова (США) - 3:6, 3:6

Спад у грі Світоліної триває, хоча сьогодні вже було трохи веселіше, ніж в попередніх двох матчах. Але, на жаль, побачити якогось цілісного малюнка гри від нашої першої ракетка поки що не виходить. Не видно також і тих козирів, за рахунок яких вона планує повертатися до великої гри.
 
У першому сеті Еліна була близькою до того, щоб повести з брейком, але обидва своїх шанси в третьому геймі не реалізувала. Більш того, далі вона сама віддала подачу і до кінця партії абсолютно нічого зробити не змогла.
 
Хоча варто відзначити, що гра йшла на рівних, але ситуація на корті влаштовувала саме Анісімову. Додавати потрібно було Світоліній, у якої на це зараз не вистачає можливостей. Відзначимо, що Еліна непогано подавала, але цього виявилося недостатньо.

У другому сеті американці також вистачило всього одного брейка, щоб довести партію до перемоги. Хоча Еліна і мала шанс вирватися вперед першою.
 
Переломний момент стався в п'ятому геймі, який був вельми інтригуючим. Спочатку американка заробила потрійний брейкпойнт, який був відіграний. А на четвертому - Світоліна допустила фатальну подвійну помилку.
 
Виглядала Еліна трохи приреченою, як і в кількох попередніх матчах. Дуже хочеться сподіватися, що вона зуміє правильно розібрати ситуацію і знайти моменти, за рахунок яких можна поліпшити свої результати.

У наступному колі Анісімова зіграє проти Світлани Кузнєцової або Іги Свьонтек. Раніше Світоліна і Ястремська вибули в Досі з парного розряду.

Відзначимо, що Світоліна програла вже третій матч поспіль.

З понеділка Еліна збереже сьоме місце у світовій класифікації, якщо Белінда Бенчіч не вийде до фіналу.

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 58
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Свитолина по прежнему в плохой физической форме,плюс играет в примитивный оборонительный теннис,в большинстве случаев накидывая мяч в середину корта,не создавая абсолютно никаких неудобств сопернице,очень слабая и невыразительная игра
dudigo78
це називається коли для несіяних тенісисток в перших турах Світоліна є як солодка булочка. Але мабуть дійсно це ненадовго і вже скоро Еліні прийдеться проходити кваліфікації для того, щоб грати в основній сітці таких турнірів
alex55
свободное падение продолжается. 7-е место это промежуточное. скоро Элина займёт своё законное место, где-то в пятом десятке (если конечно не улучшит игру)
BekXan
Походу наверно всё.Вечеренки, тусовки ,реклама ,роста нет да и желания не видно.
Kanarejka
Думаю, никто особо и не рассчитывал на победу сегодня
sv_2000
Что-то совсем плохо((
Sandrik85
Схоже час на турніри ITF заявлятися. Там суперниці будуть більш рівні.
Ярослав Скориков
Новость даже никого не удивляет, скоро докатится до того, что новость дня будет когда напишут "Свитолина преодолела первый круг........"
Ruud
Что, опять?
mb_cdi
...после в этого Свитолина поднимется на 2 позиции в мировом рейтинге.
Ruslan
По моєму це початок кінця
сергей богданов
Хочу поддержать Элину, очень тяжёлый период, видно как она сама переживает, бывают и такие периоды у спортсменов, надо вылезать из этой трясины
VITASS
пичалька. спад по всем фронтам.
andreypoltava234
я вот не понимаю...почему пишут, что Монфис является альфонсом Свитолиной)) это люди приблизительно с одинаковыми финансовыми успехами...каждый заработал пока около 19 млн. дол. в качестве призовых за карьеру + реклама и другие источники) все бы пары были такими) два довольно таки успешных в профессиональном и финансовом плане человека) тем более коллеги..одна сфера профессиональной деятельности) или это обычная мужская зависть? Или расизм?)
vv691
по игре видно что нет у нее сейчас желания и умения играть действительно пора на отдых
Yuriy Tarach
Требуются кардинальные измененияв игре. И начать сразбирающегося тренера и отрабатывать множество технических моментов которыми владеют нынешние школьники. Теннис её уже отстал
petryakov
пора отдохнуть. пригласить психолога.а затем начинать все сначала.
Stelios Komnin
Уже перебор: Кубок Федераций, Брисбен, Дубай, Хуахин, Доха...Соперницы были проходимые. Что-то с уверенностью случилось. В первых раундах вылетать везде...
Ukrop
Ну всё правильно Монфис как мужчина собирает титулы и зарабатывает деньги, а Свитолина, как любящая девушка, по-быстрому сливается и спешит готовить ужин,стирать и убирать
vv691
даже писать нечего все и так понятно скоро займет свое почетное место в конце третьей сотни