Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 14 вересня 2020, 10:02
2745
1

Рейтинг ATP. Марченко піднявся на 42 позиції

Крістіан Гарін оновив особистий рекорд після перемоги на турнірі в Ріо

| Оновлено 14 вересня 2020, 10:02
2745
1
Рейтинг ATP. Марченко піднявся на 42 позиції
Antonio Milesi. Ілля Марченко

Минулого тижня у чоловіків пройшли три турніри ATP. На найбільших змаганнях 500-ї серії в Ріо-де-Жанейро перемогу здобув чилієць Крістіан Гарін. Для нього це найкраще досягнення в кар'єрі, з нового тижня 23-річний тенісист піднявся на 7 позицій, дебютувавши в топ-20 (вісімнадцяте місце).
 
Турнір ATP Tour 250 в Марселі виграв грек Стефанос Ціціпас, який в матчі за титул здолав Фелікса Оже-Альяссіма. Канадець вийшов до другого фіналу поспіль, але знову поступився.
 
На турнірі аналогічної категорії в Делрей-Біч (Флорида, США) переміг американець Райлі Опелка. Це його другий титул, обидва були виграні в США.
 
У першій десятці змін не сталося, але вже наступного тижня Роджер Федерер, який переніс операцію на коліні, точно віддасть третю позицію Домініку Тіму.
 
Топ-10 рейтингу ATP

Що стосується українців, то найбільше порадував, звісно ж, Ілля Марченко, який вийшов до фіналу челленджера в Бергамо. На жаль, матч за титул був скасований через коронавірус, тому фінал не проводився і обидва учасники великою мірою виявилися в програші. Дуже шкода, адже Ілля міг повернутися в другу сотню. Сергій Стаховський не зумів подолати кваліфікацію в Марселі і втратив 10 рядків.
 
Українці в топ-650 рейтингу ATP

У чемпіонській гонці Гарін увірвався до топ-4, а Ціціпас наблизився до десятки (12 місце). Гаель Монфіс продовжує замикати трійку найкращих.
 
Чемпіонська гонка ATP

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
никовіліст
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил