Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 лютого 2020, 03:25
2152
1

Артем ПРИМА: «Розраховував, що в одній з гонок посміхнеться удача»

Український біатлоніст – про виступ на чемпіонаті світу-2020

| Оновлено 24 лютого 2020, 03:25
2152
1
Артем ПРИМА: «Розраховував, що в одній з гонок посміхнеться удача»
xsport.ua. Артем Прима

Біатлоніст збірної України Артем Прима прокоментував 20 місце в чоловічому мас-старті на чемпіонаті світу-2020 в італійському Антхольці.

– Артем, коли ти дізнався, що будеш стартувати, чи був ти готовий до цього старту?
– Так, звичайно, я, в принципі, налаштовувався на те, що хтось відмовиться - якесь у мене таке передчуття було. Готувався, тому що хотів пробігти мас-старт. Все ж, як не крути, а це наново тобі дається шанс, адже всі разом стартуємо.

– Що сьогодні вдалося, що не вдалося?
– В принципі, я радий і гонкою задоволений. Є така втома невелика. І сьогодні досить адекватні погодні умови. Що стосується снігу - важке ковзання, не таке, як хотілося б. Але, тим не менше, всі були в однакових умовах. Я стартом задоволений, в принципі, і вважаю, що нормально його відпрацював. Хотілося б, звичайно, не три настріляти, а хоча б один або два - тоді взагалі все було б здорово.

– Вчора ти провів відмінно свій етап. У порівнянні з вчорашньою гонкою, як сьогодні біглося?
– Порівнювати вчора і сьогодні взагалі не можна ніяк, тому що різні погодні умови. Вчора було нормальне гарне ковзання, сьогодні - сильно мокрий сніг, тобто ковзання практично не було. Вчора коротка дистанція була, а сьогодні - довга. Все зовсім по-іншому.

– Але вчора задоволений був своїм етапом?
– Так, задоволений першим етапом. Нарешті після великої паузи мені дали можливість знову бігти свій улюблений етап і, в принципі, я вважаю, що нормально все вийшло.

– Вчора Юрай Санітра сказав, що якби у нас було чотири Прими - було б все в порядку.
– Ну, так не можна сказати. Кожен з хлопців, я впевнений, віддається до кінця, працює на максимумі. У кожного бувають провали: тут один, завтра інший. Це - спорт.

– У тебе вийшла взагалі найбільш насичена програма на чемпіонаті світу з усіх наших хлопців, та й з дівчат теж. Більше всіх гонок пробіг ти. Втома вже відчувається або, в принципі, сили є? Адже далі чемпіонат Європи і після етапи ...
– Ну, звичайно, втома трішки накопичилася. Але я і перед чемпіонатом світу налаштовувався на всі гонки. Хотів всі гонки бігти, бо розраховував, що десь в одній з гонок посміхнеться удача і вийде спрацювати добре, як на лижні, так і на вогневому рубежі. Так, в цей раз не все склалося, як хотілося, але сподіваємося, далі буде краще.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tka4enko_855
Удача? Мы что в казино бл....???