Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 лютого 2020, 03:06
4842
1

Манчестер Сіті в гостях мінімально обіграв Лестер Сіті

Каспер Шмейхель перевершив досягнення батька, але його команда поступилася

| Оновлено 23 лютого 2020, 03:06
4842
1
Манчестер Сіті в гостях мінімально обіграв Лестер Сіті

В англійській Прем'єр-лізі було зіграно центральний поєдинок 27-го туру. «Лестер Сіті», що йде третім,  відставав від другої команди, «Манчестер Сіті», на 4 очки. І в разі перемоги міг наблизитися до команди Пепа Гвардіоли на відстань одного бала.

На жаль, цього «лисицям» не вдалося. Гості з перших хвилин заволоділи м'ячем, а команда Брендана Роджерса обрала тактику гри на контратаках. Втім, «Лестер» міг вийти вперед вже на старті матчу: Варді вискочив сам на сам і пробив повз голкіпера, але влучив у штангу. І, незважаючи на значну перевагу «Манчестер Сіті» у володінні м'ячем (68:32%), в першому таймі господарі створили не менше небезпечних моментів.

Після перерви малюнок гри не змінився. І тиск підопічних Пепа Гвардіоли приніс свої плоди: після кутового біля воріт Шмайхеля захисники винесли м'яч на ногу Гюндогану, він потужно вистрілив - і м'яч потрапив у відставлений лікоть захисника. Арбітр вказав на «точку». Але Агуеро не зміг переграти голкіпера - пробив низом, і Шмейхель коліном відбив м'яч! Для данця пенальті став четвертим, відбитим в матчах АПЛ. У його батька Петера (8 сезонів в «Манчестер Юнайтед» і по 1 в «Астон Віллі» і «Манчестер Сіті») за всю кар'єру в активі було три відбитих одинадцятиметрових у Прем'єр-лізі.

Однак в підсумку гості домоглися свого. Габріел Жезус, що вийшов замість невдачливого Агуеро,  скористався ідельним пасом Мареза, вийшов тет-а-тет з голкіпером і пробив під ближню штангу - 0:1! До слова, гол для бразильця став 4-м в п'яти поєдинках проти «Лестера», частіше в прем'єр-лізі він забивав тільки «Евертону» (7 разів).

Гол надломив «лисиць»: до фінального свистка у них не було жодного шансу - скоріш, гості мали забивати другий м'яч. Але і одного їм вистачило, щоб оформити відрив від «Лестера» до семи очок. А вже в середу Пеп Гвардіола повезе свою команду в Мадрид на зустріч 1/8 Ліги чемпіонів з «Реалом». «Лестер» може готуватися до виїзду в Норвіч на матч з тамтешніми «городянами» в рамках 28-го туру АПЛ.

Чемпіонат Англії. 27-й тур.

«Лестер Сіті» - «Манчестер Сіті» – 0:1


 Габріел Жезус (80).

На 62-й хвилині Серхіо Агуеро не реалізував пенальті (воротар).

«Лестер Сіті»: Каспер Шмейхель - Крістіан Фукс (Агіос Перес, 90 + 2), Рікарду, Джонні Еванс, Чаглар Сеюнджю, Бенджамін Чілвел - Денніс Прает (Метті Джеймс, 85), Юрі Тілеманс, Джеймс Медісон - Джеймі Варді, Келечі Іхеаначо (Харві Барнс, 46).

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Кайл Вокер, Бенжамен Менді, Емерік Лапорт (Ніколас Отаменді, 58) - Фернандіньо, Родрі, Бернарду Сілва, Кевін Кевін Де Брейне, Ілкай Гюндоган - Ріяд Марез, Серхіо Агуеро (Габріел Жезус, 77).

Стадіон: «Кінг Пауер» (Лестер, Англія).

Арбітр: Пол Тірні (Ланкашир, Англія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maradona
Лестеру була більше потрібна перемога