Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 23 лютого 2020, 20:29
3358
0

UFC Fight Night 168: анонси та прогнози головних поєдинків

Анонс турніру UFC Fight Night 168, який в ніч з суботи на неділю пройде в Окленді

| Оновлено 23 лютого 2020, 20:29
3358
0
UFC Fight Night 168: анонси та прогнози головних поєдинків
twitter.com/ufc. Пол Фелдер і Ден Хукер

В ніч із суботи на неділю за київським часом новозеландський Окленд буде приймати свій третій турнір UFC. Фанати ММА в Новій Зеландії встигли скучити за шоу світового масштабу, оскільки UFC не заїжджав до них з 2017 року, і нехай кард UFC Fight Night 168 не можна вважати першокласним, головна подія вечора, безумовно, є дуже інтригуючою.

Пол Фелдер vs Ден Хукер

Бій двох легковаговиків з топ-10: «Ірландського дракона» Фелдера і «Ката» Хукера прикрасить турнір.

Хукер якраз був учасником попереднього приїзду UFC до Нової Зеландії. У 2017 році на домашній арені він коліном нокаутував Росса Пірсона, що поклало початок його 4-матчевій переможній серії, яку в наступному році обірвав Едсон Барбоза ударом по тулубу в 3-му раунді. У 2019-му Хукер закрив програш, нокаутувавши Джеймса Віка і чудово виступивши проти Ела Яквінти - перемога одноголосним рішенням.

Фелдер у 2019 році також має рекорд 2-0. Він переміг одноголосним рішенням Віка і взяв реванш у вкрай близькому бою у Барбози. В останніх шести боях Пол не перемагав тільки один раз, це сталося, коли він вирішив піднятися в напівсередню вагу і зі зламаною рукою програти роздільним рішенням Майку Перрі.

Прогноз на бій

Обидва дуже жорсткі в стійці, мають відполіровані навички партеру, і кожен з них шукає дострокову перемогу. Але обидва дуже стійкі, тому, ймовірно, бій пройде всю дистанцію. Обидва величезні для своєї ваги, Фелдер могутніший, що дасть йому перевагу в клінчі, але Хукер вищий і у нього довші руки. Це дозволяє «Кату» заподіяти біль Фелдеру з дистанції, що у нього добре виходить, але Пол може перебивати його, якщо підкрадеться ближче. Досить рівний бій намічається, але Хукер б'ється вдома, тому перевагу віддаємо йому.

Перемога Хукера за очками

Джим Крут vs Міхал Олексійчук

У другому за значимістю поєдинку напівважковаговик Крут із сусідньої Австралії битиметься з гостем здалеку, поляком Олексійчуком.

Крут повернеться після першої поразки у своїй кар'єрі. Він зіткнувся з сабмішн-майстром Мішею Циркуновим, австралієць проводив хороший бій, але був спійманий фантастичною перуанською краваткою. А перед цим у кар'єрі Крута в UFC були фініші Пола Крейга і Сема Елві.

Олексійчук також спробує закрити поразку, яка стала для нього першою у 13 останніх боях. Овінс Сен-Прю своїм задушенням Вон Флю обірвав його серію з п'яти перемог нокаутом, що включала швидкі фініші в октагоні Джана Вілланте і Гаджимурада Антигулова.

Прогноз на бій

Ці молоді хлопці - вибухові фінішери і рідко доводять справу до рішення суддів. Крут, як володар чорного пояса з БЖЖ у доповненні з відмінним граунд-енд-паундом, більш грізний на землі, в той час як Олексійчук буде намагатися тримати бій на ногах, оскільки його руки - смертельна зброя. У нього досить потужності, щоб нокаутувати Крута одним ударом. Але очікуємо, що австралієць на повну використовує свій грепплінг і в другій половині зустрічі фінішує візаві.

Перемога Крута здачею в 3-му раунді

Кевін Агілар vs Зубайра Тухугов

Основний кард в Окленді відкриють бійці напівлегкого дивізіону Агілар і Тухугов.

Агілар переживає другу поразку в своїй кар'єрі після того, як Ден Ідж одноголосним рішенням перервав його серію з дев'яти перемог. Бій з Іджем став третім виступом Агілара в октагоні, в попередніх двох сутичках на картках суддів були переможені Рік Гленн і Енріке Барзола.

У Тухугова була своя власна серія з дев'яти перемог, яка включала в себе три успіхи в UFC: над Дугласом Сільвою де Андраде, Ернестом Чавесом і Філіпом Новером. Але потім Зубайра оступився на Ренато Мойкано. А після дагестанець зіткнувся з дворічною дискваліфікацією за використання допінгу, але не встиг повернутися, як сталося нове 11-місячне відсторонення за участь у бійці після бою Хабіба Нурмагомедова з Конором МакГрегором. Тухугов, нарешті, повернувся в вересні і задовольнився нічиєю з Лероном Мерфі.

Прогноз на бій

Тухугов у бою з Мерфі провів шість тейкдаунів і один нокдаун, але у нього закінчився бензин. Якщо його кардіо покращився, то йому під силу контролювати Агілара на землі протягом трьох раундів. Агілар же буде прагнути використовувати свою «ударку», але Тухугов - різнобічний боєць і йому є що запропонувати супернику в стійці, до того ж, у росіянина міцне підборіддя.

Перемога Тухугова за очками

Основний кард

Пол Фелдер – Ден Хукер

Джим Крут – Міхал Олексійчук

Кароліна Ковалькевич – Янь Сяонань

Бен Сосолі – Маркус Рожеріу де Лима

Бред Рідделл – Магомед Мустафаєв

Кевін Агілар – Зубайра Тухугов

Попередній кард

Джалін Тернер – Джошуа Кулібао

Джейк Меттьюс – Еміль Вебер Мік

Каллен Поттер – Сонг Кінан

Кай Кара-Франс – Тайсон Нем

Лома Лукбунмі – Анджела Хілл

Макі Пітоло – Такасі Сато

Шена Добсон – Прісцила Кашуейра

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.