Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 20 лютого 2020, 10:39
2442
0

Мартен ФУРКАД: «Промах був не через технічну помилку»

Французький біатлоніст – про золото в індивідуальній гонці

| Оновлено 20 лютого 2020, 10:39
2442
0
Мартен ФУРКАД: «Промах був не через технічну помилку»
Global Look Press. Мартен Фуркад

Лідер загального заліку Кубка світу Мартен Фуркад прокоментував перемогу в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу-2020 в італійському Антхольці.

«Індивідуальна гонка дуже втомлює! Протягом тривалого часу нам доводиться терпіти і боротися наодинці з собою, адже навколо нікого немає. Але мені це подобається! Я можу фокусуватися тільки на собі, підганяти себе в потрібний момент - це приносить мені задоволення. 

Індивідуальна гонка полягає в здатності зберігати граничну концентрацію протягом такого тривалого часу. Це дуже важко! Ви могли помітити, що на останній стрільбі я був спустошений - мені не вистачило внутрішніх сил на останній постріл. Промах був не через технічну помилку, просто не вистачило сил, щоб утримати увагу на мішені.
 
Ця перемога означає багато чого для мене. Минулий сезон не був вдалим, так що це був шанс показати, що я досі в строю! Радий, що поруч зі мною сьогодні на подіумі саме ці хлопці! Ми знайомі з Домініком вже дуже довгий час, ще з Юніорського чемпіонату світу в 2006-2007, точно не пам'ятаю. Ми, старички, сьогодні на п'єдесталі ЧС з представником молодого покоління, який вже «робить» нас (сміється)!», - сказав Фуркад.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.