Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBC
| Оновлено 23 лютого 2020, 07:29
28179
11

Деонтей Вайлдер – Тайсон Ф'юрі. Прогноз і анонс на бій

Великий бій побачать глядачі в ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі

| Оновлено 23 лютого 2020, 07:29
28179
11
Деонтей Вайлдер – Тайсон Ф'юрі. Прогноз і анонс на бій
YouTube. Вайлдер і Ф'юрі

В ніч з 22 на 23 лютого в Лас-Вегасі американський суперважковаговик Деонтей Вайлдер (42–0–1, 41 KO) у великому бою захищатиме пояс чемпіона світу за версією WBC. Вдруге його суперником буде британський боксер Тайсон Ф'юрі (29–0–1, 20 KO). Бій очікується приблизно о 07:00 ранку неділі за київським часом. Поєдинок на території України покаже сервіс Megogo.

Перша дуель

У першому поєдинку боксерів в грудні 2018 року було зафіксовано нічию. Ф'юрі, який володів деякою перевагою, двічі побував в нокдауні, але зміг пройти повну дистанцію в тому бою з Вайлдером. У 12-му раунді британець, здавалося, не підніметься після нокдауну, але знайшов в собі сили встати. За підсумками підрахунку суддівських записок була присуджена нічия (113–113, 115–111, 112–114).

Що було потім

Після нічийного бою обидва бійці з'явилися на рингу два рази.

Ф'юрі отримав вигоду зі своєї нової слави в США, двічі бився в Лас-Вегасі, а також виступив в широко розрекламованому шоу в рестлінгу WWE. Він виграв обидва свої поєдинки, нокаутом у другому раунді у німця Томі Шварца, але лише за очками у шведа Отто Валліна. Та й в шоу рестлінга Ф'юрі програти ніяк не міг, отримавши великі гроші ($15 млн) за 10 хвилин перекидань туди-сюди.

Вайлдер тим часом двічі захищав свою корону WBC, перемігши Домініка Брізіла і Луїса Ортіса нокаутом в 1-му і 7-му раундах відповідно. Обидва боксери з моменту першого бою постаріли на рік. 34-річний Бронзовий бомбардувальник на три роки старший за Циганського короля, якому 31.

Призові за бій

Атлетична комісія штату Невада повідомила про гарантований гонорар для учасників вечора боксу в Лас-Вегасі 22 лютого. Лідерам суперважкого дивізіону точно заплатять по 5 млн доларів.

За даними журналіста ESPN Дена Рафаеля, крім офіційного «смішного» гонорару Вайлдер і Ф'юрі гарантовано отримають ще по 25 млн доларів, а також відсоток від продажу трансляції бою за системою PPV.

Цитати перед боєм

Тайсон Ф'юрі: «Я забезпечив Вайлдеру найбільший чек в його кар'єрі, я вивів його на найбільшу сцену. Деонтей зобов'язаний мені всім, що у нього є. Я вивів його на цей рівень, це другий топовий бій Вайлдера.

Деонтей спробує влучити правою рукою. Якщо я досить дурний, щоб пропустити його удар, то заслуговую поразки. У першому бою я завалився на настил, але показав, що є справжнім бійцем. Якщо Вайлдер не зможе мене прикінчити, я його з'їм. Не секрет, що я націлений на нокаут. Саме тому я найняв Шугара Хілла і повернувся в зал Kronk. Того, що я зробив у першому бою, безумовно, було недостатньо».

Деонтей Вайлдер: «Ф'юрі не слід говорити про те, що він привів мене у великий бокс. Якщо він буде це робити, то я відвантажу йому ляпаса. Ніколи не забувай, що коли я знайшов тебе, ти сидів на коксі. Ти нагадував величезний будинок і думав про самогубство.

Ніколи не забувай, хто привів тебе у великий бокс. Я повернув тебе, витягнув назад. Я поклав їжу на твій стіл, щоб твоя родина була сита. І я знову це роблю, вже вдруге. Тільки я продаю платні трансляції та квитки. Глядачі прийдуть, щоб подивитися на мене».

Жарти перед боєм

Циганський король пожартував про маму свого суперника, але Бронзовий бомбардувальник знайшов що відповісти.

Вайлдер сказав: «Я – номер 1, а ти – номер 2». Хто, на твою думку, номер один? Ф'юрі відповів: «Я». Вайлдер: «А хто другий номер?» Ф'юрі: «Твоя мама». Вайлдер: «Моя мама заслуговує бути першим номером».

Дуель поглядів

19 лютого Вайлдер і Ф'юрі провели дуель поглядів, на якій покричали і трохи поштовхали один одного.

Через бійку Атлетична комісія штату Невада навіть прийняла рішення про скасування фінальної дуелі поглядів, яка повинна була відбутися після церемонії зважування.

 

Прогноз і анонс на бій

В такому мегафайті можливий будь-який варіант розвитку подій, не виключена навіть друга нічия. Зробити вибір на одного з боксерів вкрай складно, і на нього в таких подіях впливає не холодний розрахунок, а симпатія чи антипатія до спортсменів.

Хід бою-реваншу може бути схожий з другим поєдинком Вайлдера з Ортісом, коли пасивний Деонтей вирубив опонента одним ударом в 7-му раунді. Діючи другим номером, Вайлдер буде терпляче вичікувати, коли Ф'юрі розкриється, щоб нанести свого нищівного удару. Якщо йому вдасться, на цей раз Ф'юрі не встане з колін.

Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Деонтея Вайлдера.

Файткард боксерського вечора:

Деонтей Вайлдер – Тайсон Ф'юрі
Чарльз Мартін – Джеральд Вашингтон
Емануель Наваррете – Джео Сантісіма
Амір Імам – Хав'єр Моліна
Айзек Лоу – Альберто Гевара
Субріель Матіас – Петрос Ананян
Себастьян Фундора – Деніел Льюїс
Габріель Флорес – Метт Конвей
Роландо Ромеро – Артур Ахметов
Віто Мелніцьки – Корі Чемпіон

Опитування

Голосів 200
Як, на вашу думку, завершиться бій за титул чемпіона світу WBC між американцем Деонтеєм Вайлдером і британцем Тайсоном Ф'юрі, який пройде в ніч з 22 на 23 лютого 2020 року в Лас-Вегасі?

Дострокова перемога Деонтея Вайлдера

74 голоса 37 %

Перемога за очками Деонтея Вайлдера

28 голосів 14 %

Нічия

5 голосів 2.5 %

Перемога за очками Тайсона Ф'юрі

63 голоса 31.5 %

Дострокова перемога Тайсона Ф'юрі

30 голосів 15 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Даріо СРНА: «Хочемо отримати за Судакова великі гроші. Буде більше 60 млн»
Футбол | 26 квітня 2024, 11:10 88
Даріо СРНА: «Хочемо отримати за Судакова великі гроші. Буде більше 60 млн»

Клуб готується до продажу провідного виконавця

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Saar
Верю в тебя, Деонтей! К 6 раунду хочу видеть Фьюри а-ля Шпилька.
Barilko
Думаю свинги Уаилдера будут приводить к набору очков Фьюри. А когда он попробует нокаутировать Фьюри станет на дистанцию. Итог Фьюри по очкам мой прогноз.
DARK SIDE
Уайлдер потушит свет Фьюри!
генадий павленко
давно не было таких неплохих статей, с видео продолжением текста и обратно, в меру коротко и информативно, пс ставлю на победу фьюри нокаутом в ранних раундах( до 4-5).
GeloN83
Які канали будуть транслювати бій?
RomarioUA
Дать бы Уалдера на пару недель старшему Ломаченко, Фьюри бы костей не собрал
west-ukr5555
РЕН-ТВ покажет бой.
spqr-te
«в интернете бой можно будет посмотреть на видеосервисе MEGOGO«
Василий Будник
Будет опять ничья))