Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 19 лютого 2020, 09:28
1348
0

Доротея ВІРЕР: «Просуваю своїми успіхами біатлон в Італії»

Італійська біатлоністка – про другу золоту медаль на домашньому чемпіонаті світу

| Оновлено 19 лютого 2020, 09:28
1348
0
Доротея ВІРЕР: «Просуваю своїми успіхами біатлон в Італії»
Twitter. Доротея Вірер

Лідер загального заліку Кубка світу Доротея Вірер прокоментувала перемогу в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу-2020 в італійському Антхольці.

«Сьогодні я відчувала впевненість у стрільбі. А останнє коло було особливим. Я знала, що йду приблизно в один час з Хінц, але не знала, як саме вона пройшла останнє коло, наскільки вона додала. На трасі вболівальники мене підтримували, і це мене теж заряджало енергією на останні кілометри. Але через шум практично не чула тренерів, які кричали мені, як я йду в порівнянні з Ванессою. Було також і багато німецьких уболівальників (сміється)... Проте, думаю, що і вони повинні бути задоволені - адже у німкень вже дві медалі на цьому чемпіонаті.

Я рада, що просуваю своїми успіхами біатлон в Італії, де він до цього не користувався великою популярністю. Це прекрасний спорт. Той, хто хоч раз побачить біатлон або побуває на ньому, відразу закохується в нього. Адже в нашому виді спорту, як зазвичай, до останніх метрів не ясно, хто переможе.

Коли я виграла персьют в неділю, у мене як тягар з плечей впав. Оскільки до початку чемпіонату  відчувала певний пресинг, оскільки я вдома і всі чекали від мене медалей. Сьогодні ж моєю головною метою було просто насолодитися гонкою, хоча я і знала, що моя найкраща форма повертається до мене.

У неділю була дуже емоційна перемога. Це було неймовірне відчуття - зайти на стадіон першою і перетнути фінішну лінію переможцем, перед домашньою публікою. А сьогоднішня перемога - це була важка робота і терпіння», - сказав Вірер.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.