Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 17 лютого 2020, 21:16
3000
0

СРНА: «У Бенфіки відмінний сплав молодості і досвіду, Шахтарю буде важко»

Асистент коуча «гірників» згадав перемогу над «Бенфікою» у 2007 році

| Оновлено 17 лютого 2020, 21:16
3000
0
СРНА: «У Бенфіки відмінний сплав молодості і досвіду, Шахтарю буде важко»
ФК Шахтар Донецьк. Даріо Срна

Асистент головного тренера «Шахтаря» Даріо Срна розповів про майбутній матч «гірників» у Лізі Європи проти «Бенфіки», який відбудеться 20 лютого в Харкові. Хорват також згадав перемогу гірників над «Бенфікою» у 2007 році:

«Відмінний стадіон, прекрасна атмосфера. Там нам буде важко. Але у нас досвідчена команда. Молода і досвідчена. Це дуже гарне поєднання. Тому це буде свято футболу. Не тільки вболівальники, але і футболісти повинні отримати задоволення від гри і добитися хорошого для нас результату. Так склалося, що ми з «Бенфікою» зіграли на виїзді краще, ніж удома. Прийшов час це змінити. Я знаю, що на нас чекає повний стадіон, буде хороша атмосфера.

Кращий гравець тієї «Бенфіки»? Багато футболістів. Але я думаю, кращим був Руй Кошта. Це дуже хороший футболіст. Тоді вся команда у «Бенфіки» була хороша. Він – легенда футболу, легенда «Бенфіки». Дуже приємно буде з ним зустрітися.

Жадсон, Фернандіньо, Рац і Пятов – це був кістяк нашої команди. Жадсон забив тоді важливий м'яч. Фернандіньо віддав передачу. Рац добре підключався. Ще тоді у нас в нападі був досвідчений Лукареллі. Я праворуч, ще Кучер грав і Хюбшман. Команда була серйозна. Ми показали хорошу гру і добилися позитивного результату.

Що змінилося? Різницю не відчуваю. Відчуваю, що футбол трохи змінився. Зараз все набагато швидше. У нашої команди зараз дуже швидкі футболісти, швидші, ніж тоді. Ми це повинні показати на полі, добре себе проявити.

Дуже серйозний поєдинок для нас. «Бенфіка» – одна з кращих команд в Європі, в складі якої грає багато молодих футболістів. Вони постійно досягають високих результатів. У нас тренерський штаб з Португалії, тому для них це буде дуже принципова гра. Сподіваємося, що покажемо хорошу гру і доб'ємося позитивного результату».

Джерело Football.ua
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.