Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 лютого 2020, 18:21
10767
5

Олег БЛОХІН: «Мені в Динамо не вистачило часу»

Екс-тренер киян розповів про те, чому у нього не вийшло

| Оновлено 17 лютого 2020, 18:21
10767
5
Олег БЛОХІН: «Мені в Динамо не вистачило часу»
dynamo.kiev.ua

«Динамо» Київ за тренера Олега Блохіна провально провело сезон 2013/14, фінішувавши лише на 4-му місці чемпіонату України.

Сам наставник вважає, що йому не дали належної кількості часу для роботи.

«Угробив «Динамо»? Це говорять, що я угробив. Чому не вийшло - у мене не вистачило часу. Команда опускалася на 3-4-е місце? Команда не може постійно бути на одному рівні. «Реал» опускався? Опускався. «Манчестер Юнайтед» - опускався».

«Друге. Скільки гравців ми купили? І це хороші гравці. І давайте порахуємо, за скільки їх потім продали. Клуб в плюсі. Як говорив Лобановський, від двох до трьох років потрібно на будівництво команди. Мені не вистачило часу. Я розумів, що «Динамо» має бути першим, але спершу потрібно розчистити, тому не вистачило часу».

«Проблема з легіонерами? Так мені що, цілуватися з ними? Що стосується англійської мови, то нею мало хто говорив в команді. Ленс, може, Кранчар. Проблема не в цьому. Проблема в тому, що ти чіпаєш іноземця, то він потім сидить з менеджером у Суркіса», - сказав Блохін.

Наставник був звільнений навесні 2014 року і з тих пір до тренерської роботи не повертався.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 7
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Олежа тебе корона на башне давила.Тебе в Динамо дать 10 лет ты его в аматоры опустишь.Тебе на тот период дали отличный состав с кучей отличных легионеров на которых потратили огромные деньги.Но ты же обломов ходил сигаретку курил и считал что с ними говорить не нада а играть они должны сами по себе потому что они легионеры.Атмосфера в команде была ужасная из за тебя.Пришёл мега король вы все говно ,а я супер тренер.Хрень ты ,а не тренер.Многие приписывают тебе заслуги по ЧМ которых реально к тебе не относятся ! Тогда собралась такая команда с Шевченко что ты там был тупо номинален.И как показала дальнейшая твоя тренерская работа ты подтвердил и умудрился просто мега завалить все команды которые взял тренеровать !
Твоё время было в Греции.Когда ты закончил и ещё на эмоциях и силах с трезвой головой окунулся в тренерскую деятельность.Но потом всё понты и корона на голове просто придавила.И появился я Олег Блохин ,а вы все говно.
Даже это интервью показывает какой ты занощивый сноб эгоист !
VVV
Ні гідності, ні гордості,ні адекватності - це всьо про «тренера» Блохіна..Купа часу,прекрасний склад - що ще потрібно?Ладно якби вимальовувалось хоча б щось - якийсь малюнок гри, а то як був колгоспний футбол у перших матчах,такий же колгоспний футбол був і в останніх матчах..А ще четверте місце, з такими то легіонерами..Визнав би - «не справився»,але ж ні,треба відмазки жалюгідні шукати..Клоун
Belur
Одно не могу понять. Как можно работать в федерации и не интересоваться чемпионатом????? Зачем там тогда вообще занимать должности? Только ради двух авторских турниров? Что за нах?
VVV
«Что касается английского языка, то на нем мало кто говорил в команде. Ленс, может, Кранчар.» - що значить «может»??) про що може йти мова ,якщо тренер навіть не знає,на якій мові розмовляє його футболіст?) Це просто повний провал)
polesse2000
Беляш он и в Африке беляш