Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 17 лютого 2020, 14:13
4023
0

Ліга чемпіонів: розклади плей-оф

Головний турнір Європи повертається

| Оновлено 17 лютого 2020, 14:13
4023
0
Ліга чемпіонів: розклади плей-оф

18 лютого стартують матчі плей-оф Ліги чемпіонів. Перші зустрічі команд розтягнули на два тижні, щоб у вболівальників була можливість подивитися якомога більше ігор в прямій трансляції. За це УЄФА можна тільки подякувати, тому що кожна з пар цікава по-своєму.

Чинного чемпіона чекає непростий виїзд в гості до «Атлетіко», втім, навіть там шанси на стороні «Ліверпуля». Parimatch дає мерсисайдцям 43% на перемогу проти 29% в іспанців. Тут потрібно відзначити, що «Ліверпуль» відчуває себе дуже комфортно в чемпіонаті Англії. Команда набагато випереджає найближчого переслідувача і може собі дозволити зосередитися на єврокубках. Тоді як «Атлетіко» веде боротьбу за те, щоб завоювати путівку в Лігу чемпіонів на наступний сезон.

Не менш цікавою обіцяє бути битва «Боруссії» і ПСЖ. Аналітики Parimatch зараз дають 41% на те, що першу зустріч виграють французи, у німців 34% на перемогу. Швидше за все, в цьому матчі ПСЖ зможе допомогти Неймар, який недавно знову травмувався. Втім, навіть без Неймара у парижан є кому забивати. Чого тільки Мбаппе вартий.

Також на цьому тижні вперше у своїй історії зіграє у плей-оф Ліги чемпіонів «Аталанта», що не пустила в 1/8 фіналу «Шахтар». У італійців цілих 53% на перемогу над «Валенсією» від експертів Parimatch. Втім, іспанці більш досвідчені в плані єврокубків. Не варто забувати, що вони зайняли перше місце в групі з «Челсі», «Аяксом» та «Ліллем». Тоді як «Аталанта» перші три матчі групового етапу і зовсім програла.

Очолив в кінці минулого року «Тоттенхем» Жозе Моуріньо поки що не сильно вразив в чемпіонаті Англії. У Лізі чемпіонів від нього чекають явно більшого. Поки що шанси лондонців непогані (41% на перемогу проти 32% у «Лейпцига»). Але, це не така серйозна перевага, особливо якщо згадати, що «Лейпциг» в цьому сезоні став серйозним конкурентом «Баварії» в Бундеслізі.

Друга половина матчів плей-оф відбудуться 25-26 лютого. Там зіграють пари «Челсі» - «Баварія», «Наполі» - «Барселона», «Ліон» - «Ювентус» і «Реал» - «Манчестер Сіті».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа розповів, коли повернеться у стрій і висловився про Луніна
Футбол | 23 квітня 2024, 20:17 0
Куртуа розповів, коли повернеться у стрій і висловився про Луніна

Бельгієць розповів, що нікуди не поспішає

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 14
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.