Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 15 лютого 2020, 19:50
1962
0

Ювентус – Брешія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поки «Інтер» грає з «Лаціо», у «Юве» є хороший шанс набрати три очки

| Оновлено 15 лютого 2020, 19:50
1962
0
Ювентус – Брешія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Calciomercato

У неділю, 16 лютого, в рамках 24-го туру Серії А чинний чемпіон «Ювентус» на своєму полі прийме одного з аутсайдерів, «Брешію». Зустріч відбудеться на стадіоні «Альянц Стедіум» о 16:00.

Туринський «Ювентус» вперше за останні роки зіткнувся з серйозною боротьбою за першу сходинку турнірної таблиці. У цьому сезоні «Інтер» Антоніо Конте є реальним претендентом на «Скудетто». Зараз «нерадзуррі» обійшли туринців за додатковими показниками і очолили чемпіонат. Також міланський клуб непогано підсилився взимку, що лише додає інтриги у вирішальній фазі сезону.

В «Ювентусі» вже потроху почали нервувати. В останньому турі команда несподівано поступилася «Вероні» (1:2), а посеред тижня на останніх секундах врятувалася в матчі півфіналу Кубка Італії з «Міланом» (1:1). Після таких результатів у пресі обговорюють можливу відставку Мауріціо Саррі в кінці сезону. Спеціаліст вже провів зустріч з керівництвом щодо останніх результатів команди. Тренер залишається на своєму посту, але якщо «Юве» не стане чемпіоном, швидше за все, Саррі вкажуть на двері. Серед можливої заміни вже говорять про кандидатуру Хосепа Гвардіоли.

Матч з «Брешією» - хороша можливість для «б'янконері» вийти з кризи. Зустріч з одним з аутсайдерів повинна додати впевненості футболістам «Юве». Все ж по кадровому ресурсу і класу «Ювентус» повинен грати більш впевнено і не помічати цих суперників. Відзначимо також, що в паралельному матчі головні конкуренти туринців «Інтер» і «Лаціо» зіграють між собою. Тому у «Ювентуса» хороший шанс знову очолити турнірну таблицю.

«Брешія» в цьому сезоні веде боротьбу за виживання. Це не зовсім вдається команді, адже зараз «Брешія» проводить серію з 8-ми матчів без перемог. Покинути зону вильоту буде складно, адже відставання від рятівного 17-го місця складає 6 очок.

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щенсни, Куадрадо, Де Лігт, Бонуччі, Сандро, Рабьо, Пьяніч, Бентакур, Ремзі, Роналду, Дібала.

«Брешія»: Йоронен, Сабеллі, Кістана, Матеху, Бізолі, Дессена, Тоналі, Спалек, Торрегросса, Балотеллі.

16 лютого, неділя

«Ювентус» — «Брешія»
Турин. «Альянц Стедіум». Початок - о 16:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.