Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 06 липня 2021, 22:26
1843
1

Вардар – Мотор. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чемпіон України гостює у чинного переможця турніру

| Оновлено 06 липня 2021, 22:26
1843
1
Вардар – Мотор. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ГК Мотор

Поєдинок «Вардар» - «Мотор» відбудеться в суботу, 15 лютого, у Північній Македонії. Початок поєдинку о 18.30 за київським часом. В прямому ефірі матч покаже телеканал «Хsport».

Після ключової поразки від білоруського «БГК імені Мєшкова» минулого тижня, запорізькому «Мотору» залишилося зіграти ще три поєдинки на груповому етапі нинішньої Ліги Чемпіонів. У всіх цих матчах нашим гандболістам протистоятимуть гранди європейського гандболу. Першим випробуванням стане матч проти «Вардара», який є тріумфатором найсильнішого клубного турніру Європи в минулому році.

Після дуже вдалого минулого сезону, в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів клуб з Північної Македонії пристойно трясе на дистанції. В одинадцяти зіграних поєдинках «Вардар» здобув лише чотири перемоги, один матч звів внічию і зазнав цілих шести поразок. Такий набір результатів дозволяє македонцям займати шосту сходинку в турнірній таблиці, а від непрохідного в плей-оф сьомого місця підопічних іспанського коуча Давида Пісонеро відділяє лише три очки.

Ліга чемпіонів. Група В

1. «Кіль» (Німеччина) - 20 очок (11 ігор)
2. «Веспрем» (Угорщина) - 16 (11)
3. «Монпельє» (Франція) - 13 (11)
4. «Віве Кельце» (Польща) - 12 (11)
5. «Порту» (Португалія) - 10 (11)
6. «Вардар» (Північна Македонія) - 9 (11)
7. «БГК імені Мєшкова» (Білорусь) - 6 (11)
8. «Мотор» (Україна) - 4 (11)

Найкращим голеадором «Вардара» в нинішній Лізі чемпіонів є лівий крайній Тимур Дібіров, в активі російського легіонера 57 закинутих м'ячів. Крім нього високою результативністю у складі чемпіонів Північної Македонії відрізняються латиський правий напівсередній Дайніс Кріштопанс (42 голи в турнірі), правий крайній з Хорватії Іван Чупіч (41 закинутий м'яч в Лізі чемпіонів) і словенський розігруючий Стас Скубе, на рахунку якого також 41 результативний кидок по воротах суперників.

Перший поєдинок між «Вардаром» і «Мотором» в нинішній Лізі чемпіонів відбувся 29 вересня в Запоріжжі і закінчився мінімальною поразкою українського чемпіона - 30:31. Найрезультативнішими у складі «Мотора» стали лівий крайній Ігор Сорока (вісім закинутих м'ячів) і розігруючий Айденас Малашинскас, який шість разів розписався у воротах гостей з Балкан. У складі «Вардара» кращими бомбардирами того поєдинку стали Тимур Дібіров (дев'ять голів) і Дайніс Кріштопанс (вісім результативних кидків по воротах «Мотора»).

Крім Ліги чемпіонів команди в нинішньому сезоні двічі зустрічалися між собою в рамках групового етапу СЕХА-Ліги і обмінялися домашніми перемогами. Спочатку запоріжці сьомого вересня обіграли клуб з Північної Македонії - 32:31, а потім вже «Вардар» тринадцятого листопада вирівняв статус-кво, здобувши домашню перемогу - 44:37.

Склад «Мотора» у поєдинку з «Вардаром» буде послаблений відсутністю двох гравців основної ротації. У Північну Македонію не полетіли голкіпер Віктор Кірєєв і лівий крайній Ігор Сорока, які з дня на день повинні поповнити склад московського «Спартака» і вже виключені із заявки українського клубу на матчі Ліги чемпіонів.

Незважаючи на те, що чисто математично запоріжці ще зберігають шанси на плей-оф, розглядати їх всерйоз дуже важко, так як для реалізації цих шансів повинен відбутися просто неймовірний ланцюжок збігів. Так що в завершальній фазі групового турніру Ліги чемпіонів «Мотор» буде більше боротися за власний престиж і рейтингові очки, що, втім, також дуже важливо, особливо в світлі реформи єврокубків, що насувається. Розраховуємо, що гра в Скоп'є і її підсумковий результат порадують уболівальників українського клубу.

Прогноз Sport.ua: перемога «Вардара».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 0
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Жіноча збірна України дізналася суперників на ЧЄ-2024 з гандболу
Інші види | 18 квітня 2024, 21:23 6
Жіноча збірна України дізналася суперників на ЧЄ-2024 з гандболу

До групи F також увійшли Нідерланди, Німеччина, Ісландія

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил