Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 15 лютого 2020, 09:53
3813
0

Барселона - Хетафе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Блаугранас» спробують обіграти свого найближчого переслідувача

| Оновлено 15 лютого 2020, 09:53
3813
0
Барселона - Хетафе. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/FCBarcelona

Ще кілька років тому було важко уявити, що матч між «Барселоною» і «Хетафе» міг називатися центральним поєдинком туру в Ла Лізі. Однак стрімкий прогрес «Хетафе» в останні роки призвів до того, що зараз цей матч чекають з підвищеним інтересом.

А як може бути по-іншому, якщо між собою грають друга і третя команда чемпіонату? Якщо в минулому сезоні «Хетафе» лише боровся за зону Ліги чемпіонів, то зараз команда Хосе Бордаласа вже в ній йде.

Прихід Кіке Сетьєна поки що не допоміг «Барселони» вирішити ті ігрові проблеми, які накопичилися за час правління Ернесто Вальверде. Більш того: в клубі зараз посилилися внутрішні конфлікти, і ЗМІ навіть всерйоз обговорюють можливий відхід з «Барселони» Ліонеля Мессі.

Поразка від «Валенсії» три тижні тому відкинула «Барселону» на друге місце в чемпіонаті Іспанії, і тепер команда програє 3 очка «Реалу». У той же час, «Хетафе» після поразки від «Реала» видав серію з 4 перемог поспіль, і в останньому турі розгромив ту ж «Валенсію» з рахунком 3:0.

Крім усього іншого, «Барселона» надалі відчуває проблеми зі складом. Усман Дембеле і Луїс Суарес травмовані, а Клеман Ленгле пропускає матч через дискваліфікацію.

Незважаючи на всі проблеми «Барселони» і прекрасну форму «Хетафе», букмекери надалі вважають каталонців явними фаворитами матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,44, на «Хетафе» - 7,9. Імовірність нічиї - 4,64.

15 лютого, субота

«Барселона» — «Хетафе»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». Початок - о 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Матч ТВ Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.