Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 лютого 2020, 08:08
3664
1

Норвіч – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Зустріч команд з діаметрально протилежних полюсів АПЛ

| Оновлено 15 лютого 2020, 08:08
3664
1
Норвіч – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Skysports.com

У суботу, 15-го лютого, відбудеться матч 26-го туру чемпіонату Англії, в якому «Норвіч» на домашньому стадіоні «Карроу Роуд» прийме «Ліверпуль».

«Ліверпуль» в цьому сезоні просто фантастично виступає. «Червоні» розташовуються на першому місці в турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи 73 очки на рахунку. Підопічні Юргена Клоппа перемогли 24 рази, ще в 1 поєдинку був зафіксований мирний результат. І жодної поразки! Переможна серія «червоних» становить 16 поєдинків поспіль.

29 сiчня «Ліверпуль» обіграв «Вест Хем» (2:0) в перенесеному матчі 18-го туру АПЛ, а в 25-му турі розірвав «Саутгемптон» (4:0), забивши всі м'ячі у другому таймі. Безпрограшна серія команди Клоппа в чемпіонаті Англії досягла позначки в 42 гри. Нещодавно за цим показником «Ліверпуль» обійшов «Челсі», чия серія без поразок в 2004-2005 роках склала 40 ігор.

За тривалістю безпрограшної серії в чемпіонаті Англії мерсисайдці наздогнали «Ноттінгем Форест» (42 гри в проміжку з 1977 по 1978 рік), але попереду ще рекорд «Арсеналу», який не програв 49 матчів в 2003-2004 роках.

Де-факто, «Ліверпуль» вже виграв чемпіонат, адже за 13 турів до кінця чемпіонату «Манчестер Сіті», який йде другим з відставанням в 22 очки, навряд чи зможе наздогнати лідера. Тому «червоні» цілком можуть собі дозволити кілька разів втратити очки, але напевно клуб хоче встановити нові рекорди.

Також «Ліверпуль» в поточному сезоні як мінімум по одному разу обіграв кожну команду в чемпіонаті Англії. Для «Ліверпуля» - це історичне досягнення в рамках елітного дивізіону Англії, раніше команда за 127 років існування жодного разу не демонструвала нічого подібного.

Що стосується «Норвіча», то він займає останнє 20-е місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, оскільки здобути вийшло лише 18 очок. Клуб здобув чотири перемоги, також було шість нічиїх і 15 поразок.

Швидше за все, після закінчення чемпіонату «Норвіч» вилетить в Чемпіоншип. Відставання від «Астон Вілли», що йде на рятівний сімнадцятому місці, становить вже сім балів. До «Вотфорда», що йде передостаннім, шість очок.

У минулому турі команда Дані Фарке на виїзді розписала мирову з «Ньюкаслом» (0:0). Тижнем раніше «канарки» програли на виїзді «Тоттенхему» (1:2). «Норвіч» виграв лише 1 з 12 останніх матчів АПЛ, а пропускав в 15 з 16 останніх домашніх поєдинків.

Букмекери впевнені в перемозі «Ліверпуля». На перемогу гостей пропонують коефіцієнт 1,32. На нічию можна поставити за 6,05, а успіх аутсайдера оцінюється в 10,50.

Орієнтовні склади:

«Норвіч»: Крул, Ааронс, Циммерман, Хенлі, Байрем, Теттей, Маклін, Рупп, Дуда, Кантвелл, Пуккі.

«Ліверпуль»: Аліссон, Александр-Арнольд, Гомес, Ван Дейк, Робертсон, Мілнер, Вейналдум, Хендерсон, Салах, Мане, Фірмино.

15 лютого, субота

«Норвіч» — «Ліверпуль»
Норідж. Стадіон «Карроу Роуд». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Цуренко знялася з матчу проти Калініної після програних 2 геймів у Римі
Теніс | 10 травня 2024, 17:27 10
Цуренко знялася з матчу проти Калініної після програних 2 геймів у Римі

Ангеліна пробилася до 1/16 фіналу престижного турніру WTA 1000 у столиці Італії

Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа
Футбол | 10 травня 2024, 18:22 7
Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mb_cdi
Вперед Ливерпуль!
Вперед к чемпионству!
YOU'LL NEVER WALK ALONE