Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 14 лютого 2020, 05:38
3084
2

Міхал КРЧМАРЖ: «Не знаю, як Чехії вдалося завоювати медаль»

Чеський біатлоніст – про третє місце в змішаній естафеті на чемпіонаті світу

| Оновлено 14 лютого 2020, 05:38
3084
2
Міхал КРЧМАРЖ: «Не знаю, як Чехії вдалося завоювати медаль»
Instagram

Біатлоніст збірної Чехії Міхал Крчмарж прокоментував завоювання бронзових медалей у змішаній естафеті на чемпіонаті світу-2020 на Антхольці.

«Не знаю, як нам вдалося сьогодні завоювати медаль, адже у нас не було високих результатів протягом сезону, і ми не вважалися фаворитами. Але ми виконали відмінну командну роботу. Сконцентрувалися на стрільбі, і в результаті у нас всього два додаткових патрона на всю команду! Ми дуже багато працювали над стрільбою на останньому зборі перед чемпіонатом світу, і це принесло свої плоди.

На останню стрільбу я прийшов третім, але насправді ця важка позиція, тим більш, що в 20 секундах за мною йшли 3-4 команди. Перед стійкою я хвилювався, тому що в Поклюці у мене було таке, що я останнім патроном не закрив мішень, а потім так і не зміг її закрити додатковими. Але тут мені вдалося уникнути цього, і я закрив п'яту мішень першим додатковим патроном.
 
Дмитро Підручний дуже сильно йшов ходом, тому вийшовши з рубежу, я відразу подивився на екран, щоб зрозуміти, як далеко він. Я побачив, що він пішов на коло штрафу, після чого мені вже було легше утримати третю позицію.

Що стосується наступних гонок, то там вже все може бути по-іншому. Але сьогодні у чеської команди і у мене особисто був хороший старт. Атмосфера в команді чудова, тому сподіваюся, у нас все вийде», - сказав Крчмарж.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kerch30
Дух Соукаловой
Василий Будник
Стрельба..