Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 13 лютого 2020, 10:31
5813
1

Мілан - Ювентус. Прогноз і анонс на матч півфіналу Кубка Італії

Шанс для господарів врятувати сезон, для гостей - це вишенька на торті

| Оновлено 13 лютого 2020, 10:31
5813
1
Мілан - Ювентус. Прогноз і анонс на матч півфіналу Кубка Італії
Твіттер Мілана

На знаменитому «Сан-Сіро» відбудеться другий півфінальний поєдинок Кубка Італії, в якому «Мілан» прийме «Ювентус». У першому матчі цієї стадії ще одна міланська команда - «Інтер» - несподівано мінімально поступилася в рідних стінах «Наполі». Однак, як і в тій зустрічі, так і в цій, переможець визначиться в повторному поєдинку.

Ще зовсім недавно матчі між «Міланом» і «Ювентусом» називали італійським дербі, італійською класикою. Не втратили свою принциповість поєдинки між цими командами і зараз, проте вагу і милозвучність втратили. А все тому, що на даний момент команди знаходяться в різних вагових категоріях: «Юве» - беззаперечний гранд італійського і європейського футболу, тоді як «Мілан» цей статус давно втратив.

На даний момент «россонері» займають десяте місце в поточному розіграші серії А. У останньому турі чемпіонату «Мілан» поступився «Інтеру» в дербі. Після того матчу керівництво «россонері» зустрілося з наставником команди Піолі і, за інформацією італійських ЗМІ, поставило алленаторе ультиматум: нібито якщо команда не проб'ється в зону Ліги чемпіонів, він буде звільнений. Чесно кажучи, віриться насилу, що міланці зможуть фінішувати в першій четвірці. Але ось за Кубок Італії поборотися можуть. Навіть незважаючи на те, що «Юве» - фаворит протистояння. Вбачається, що саме на цей турнір може зробити ставку Піолі. До речі, «Мілан» вже давно не вигравав цей приз: останній раз це трапилося в 2003 році.

А ось «Ювентус» є рекордсменом Італії не тільки за кількістю чемпіонських титулів, а й за кількістю здобутих Кубків країни. Їх у «старої синьйори» аж тринадцять. Останній раз туринці вигравали чашу в 2018 році. А ось в минулому сезоні вони вилетіли з турніру вже на стадії чвертьфіналу, поступившись «Аталанті».

Примітно, що і у наставника «Юве» Саррі напередодні цього матчу відбулася зустріч з клубними босами. Справа в тому, що туринці в останньому матчі чемпіонату поступилися «Вероні», разом з тим втративши і лідерство в чемпіонському забігу. Але, на відміну від Піолі, тренер «Юве» отримав всебічну підтримку. Хоча, якщо «Юве» поступиться дорогою до фіналу «Мілану», тренерське крісло під доном Мауріціо дійсно захитається.

У лазареті «Мілана» - Круніч, Білья і Дуарте. Також не зможе зіграти і дискваліфікований Конті. Є травмовані і у «Юве»: Коста, Бернардескі, К'єлліні, Данило і Хедіра.

Орієнтовні склади:

«Мілан»: Доннарумма, Романьйолі, Кьяер, Ернандес, Калабрія, Бонавентура, Беннасер, Кессі, Чалханоглу, Ребич, Ібрагімович

«Ювентус»: Буффон, Сандро, Ругані, Бонуччі, Де Шильйо, Рабьо, Бентанкур, Пьянич, Ігуаїн, Роналду, Дібала.

                                                         13 лютого, четвер       

«Мілан» – «Ювентус»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 21:45
Арбітр: Паоло Валері
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
Ну вот, молодцы, спасибо)