Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 жовтня 2020, 17:10
25907
33

Збірна України дізналася суперника в плей-офф Кубка Федерації

Українки зіграють на виїзді

| Оновлено 27 жовтня 2020, 17:10
25907
33
Збірна України дізналася суперника в плей-офф Кубка Федерації
Sport.ua

У вівторок, 11 лютого, в Лондоні відбулося жеребкування плей-офф раунду Кубка Федерації.

За підсумками жеребкування збірній України в суперники дісталася команда Японії. Важливо відзначити, що стороною, що прийматиме матчеву зустріч, буде Японія, ми зіграємо в гостях.

Всі пари раунду плей-офф

Бразилія - ​​Польща (г)
Великобританія - Мексика (г)
Канада - Сербія (г)
Латвія (г) - Азія / Океанія
Японія (г) - УКРАЇНА
Румунія (г) - Італія
Казахстан - Аргентина (г)
Нідерланди (г) - Азія / Океанія

(г) - господарі кортів

Матчі раунду плей-офф відбудуться 17-18 квітня. У перший ігровий день будуть зіграні дві одиночні зустрічі, в другий - дві одиночні і одна парна. Для перемоги потрібно набрати 3 очки.

Переможець в лютому 2021 року зіграє у кваліфікації до Фіналу Кубка Федерації, команда, що програє, опуститься в Першу групу Євро-Африканської зони.

Ще дві збірні будуть визначені на відкладеному турнірі, який пройде 3-7 березня в Дубаї, коли за дві останні путівки змагатимуться команди із зони Азії / Океанії: Китай, Китайський Тайбей (він же Тайвань), Індія, Індонезія, Південна Корея і Узбекистан.

Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 33
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ruslan55
Полякам шара..з Бразилією, тим більше дома..а нам як завжди. Але з іншої сторони якщо хотіти щось виграти і т д, то потрібно обігравати японок. Головне щоб Еліна і Даяна полетіли туди, тоді будуть хороші шанси
Stanislav Matusevych
А чому така кількість народу впевнена у присутності Еліни в Японії? Вимоги до Олімпіади виконано, хард в Азії посеред квітня - це щось на кшталт Австралії чи Канади дворічної давнини. Абсолютно не в тему. Сумніваюся, що Світоліна зголоситься на таке. Щодо Осаки, до речі, теж питання є.
Павло Троян
Не пощастило ( якщо за японок вдома буде грати Наомі Осака - шансів мало. А комусь випали Аргентина та Мексика, де найкращі тенісистки у третій сотні рейтингу.
olegg1261
Наш бонус в тому, що Саша Баїн тренував Осаку
dudigo78
поганий жереб. Далеко ненайслабша збірна, але найгірше, що на виїзді. Світоліна мабуть не приїде, а Даяна Осаку може не потягнути. Та й решту їх тенісисток такі собі неприємні. Це вже не Болгарія чи Хорватія без лідерок
Stanislav Matusevych
Ну, нам як завжди. Тільки далеко в Азію не вистачало летіти у квітні. Ще й явно на хард. Еліни, скоріш за все, не буде. Зате повинна бути Даяна, бо ж Олімпіада. Головне питання, чи зголоситься грати Осака. Якщо так (а швидше за все, додому вона прилетить зіграти), буде дуже важко. Хоч сильного другого номера японки не мають, але парниці в них класні.
Попередньо японки є фаворитками. Але дочекаємось квітня і заявок на матч.
axylinam
Если будет играть Осака,то придётся тяжело,не очень хороший жребий
Борис Гнатюк
Не очень.
Виктор Андрущик
Все даже очень не плохо,наши девочки на подъёме,чего стоит токо одна Ястремская.Я думаю Японки такому жребию не рады.ОсОка?-да покосят её.Главное чтобы в команде была ну очень хорошая обстановка и никто ни на кого зла не держал почему не я,а была любой ценой победа.Украинки они победят!
brutal2015
Пока не известны составы на матч, нечего и рассуждать о шансах на победу той или другой стороны. К примеру Япония с Осакой и без неё две разные команды, также как и Украина со Свитолиной и Ястремской и без них.
Vbolivalnyk-Peter
Крім Еліни та Даяни нам би не завадили сильні "парники" можливо сестрички Кіченок допоможуть, адже на олімпіаді від України хочуть в парі грати - так чому б не "потренуватися" на серйозному рівні перед Іграми 2020 там же в Японії.
Vik_77
Мда,знову виїзд.... Хто там ще в Японії,крім Осаки?
Al Zolo
плохой жребий-еще и в гостях...... одна надежда что в этом сезоне Осака так и не наберет форму
Vbolivalnyk-Peter
Так Осака - серйозний супротивник, однак І Даяна і Еліна цілком можуть з нею грати і перемагати (Осака 2 роки тому і Осака тепер - зовсім інші речі.). Звичайно варіант ненайкращий, однак при нормальному відношенні та настрої повинні проходити навіть на їх кортах...
vital
Сестри Кіченок мені як пара проти Японії для гіпотетичного вирішального матчу чесно кажучи не подобається. Чому вони неодноразово припиняли спільні виступи? Тому що, як самі казали, вони грають в однаковий теніс. І чому я не здивувася їхній поразці щойно в першому ж колі в Пітері.
Краще вже наша молода пара з вирішального матчу проти Естонії. Проблема в тому що Марті і Даяні немає де разом зігратися в парі, Але в них принаймі, якщо полетить, то можна розраховувати на перемогу. Як щось середнє, можна уявити пару з Даяни і одної з сестер. Попередньо можна зіграти на 1-2 турнірах разом до квітня.
Martin Riggs
Гіршого годі й придумати, одним словом - ср*ка
sv_2000
Думаю, если мы будем в сильнейшем составе, то будем фаворитами. Даже при наличии Осаки и матча в гостях.... Но как там будет в апреле, посмотрим.
Напрягает еще немного, что японцы - ярые националисты. У себя дома будут рвать....
euro2012_za_2012euro
Всё решит парная встреча.
3:2 в пользу Украины.
yira
До речі, Андрееску знялася с Дубая, з Дохи поки не знімалась. Може і до ФедКапа не з'явиться?
Можливо сербкам повезе і виграють.
Stelios Komnin
По-моему проходимый вариант вполне. Игра до 3 побед или 2? Осака форму набирает только к осени да и когда она последний раз в форме была. А больше там и играть некому. Элина скорее всего заиграет к Ролан Гаросс.