Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 11 лютого 2020, 20:07
7991
10

Через перехід у профі у Вихриста можуть забрати квартиру і стипендію

Стипендія Кременчуцької міської ради становила 6000 грн в місяць

| Оновлено 11 лютого 2020, 20:07
7991
10
Через перехід у профі у Вихриста можуть забрати квартиру і стипендію
Instagram. Володимир Зеленський і Віктор Вихрист

Управління молоді та спорту для сесії Кременчуцької міської ради готує рішення про позбавлення боксера Віктора Вихриста стипендії, яку він отримує як провідний спортсмен, оскільки вона розрахована на підтримку спортсменів-любителів.

Замість Віктора Вихриста пропонують надати стипендію трьом іншим спортсменам. Щомісячні виплати в розмірі 6000 грн розділять між трьома спортсменами. У список спортсменів стипендіатів Кременчуцької міської ради Полтавської області на 2020 рік будуть внесені три спортсмена: Руслан Артищенко (бокс), Ілля Семенцов (греко-римська боротьба), Кирило Щава (велоспорт), кожен з них буде отримувати по 2000 грн щомісяця (сумарно: 11 місяців х 2000 грн x 3 особи = 66000 грн).

Також після повернення Вихриста до Кременчука буде проведена бесіда про можливе позбавлення його службової квартири, тому що спортсмен не виконав ряд умов. Віктору виділили службову квартиру при виконанні умови протягом 10 років тренувати дітей в СДЮШОР та представляти Кременчук на змаганнях українського та міжнародного рівнів.

28 січня Віктор Вихрист підписав контракт з німецькою промоутерською компанією ЄС Boxing Promotion і перейшов у професіонали. Федерація боксу України на офіційному сайті зазначила, що нічого не знала про перехід Віктора в професіонали та покарала його тренера дискваліфікацією на три роки. Кременчуцький боксер 8 лютого вдало дебютував на профі-рингу проти досвідченого білоруса Андрія Мазаника. Українець переміг суперника нокаутом вже в першому раунді.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий рейтинг найкращих боксерів The Ring: Усик у топі, провал Хейні
Бокс | 24 квітня 2024, 13:28 2
Новий рейтинг найкращих боксерів The Ring: Усик у топі, провал Хейні

Останній такий рейтинг до бою Усика та Ф'юрі

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dima_zp
квартира в Кременчуге и подачка - 6т грн? - обидно, но не критично совсем). За один достойный бой можно все это и отбить.
Владимир Копяк
Странные какие-то люди, возмущаются что квартиру заберут и стипендии лишат... А что, есть данные. что брательники Кличко до сих пор стипендию от спорткомитета Киева получают? Или Ломаченко до сих пор в служебной квартире живет и от горсовета Одессы тоже стипендию проедает? Нет, конечно... В нормальных организациях все построено на договорах, в которых расписано все,
что может в жизни произойти. Квартира потому и называется СЛУЖЕБНОЙ, что она не может просто так остаться у того, кто в ней ВРЕМЕННО проживал. Этот вопрос не стоит выеденного яйца. просто недобросовестные журналисты погнали пургу и облажались. в очередной раз. А боксер прекрасно все знал, но предложение , по всей вероятности, было гораздо прибылнее. чем все то, что он имел до подписания контракта.
Vik Bistritskiy
А наши як завжди палки в колеса сунуть дауни
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Василий Будник
Будет побеждать- ничего не заберут.
Al Zolo
офигетть-жлобство...... сколько он заработал для Украины-это невсчет....... особенно показательно со стипендией
zac1310
нууу... что сказать? Выглядит как-то мелковато... низковато... и степендия смешная... он небось на питание в месяц не меньше расходует