Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
3958
9

Мирон МАРКЕВИЧ: «Козир Шахтаря - завантажений графік Бенфіки»

Відомий тренер - про протистояння «Шахтаря» і «Бенфіки» в Лізі Європи

Мирон МАРКЕВИЧ: «Козир Шахтаря - завантажений графік Бенфіки»
УАФ. Мирон Маркевич

Екс-тренер «Металіста» і «Дніпра» Мирон Маркевич поділився очікуваннями щодо протистояння «Шахтаря» і «Бенфіки» в 1/16 фіналу Ліги Європи:

«Бенфіка» впевнено лідирує в чемпіонаті. Незважаючи на те, що вони програли останній матч «Порту», ​​вони все одно на 4 очки попереду. Команда на ходу, дуже непогано виглядає, я дивився кілька ігор.

Важливо буде, як «Шахтар» зіграє в обороні. Тому що команда в кожній грі пропускала. Якщо тренеру вдалося стабілізувати командну гру в обороні, тоді у «Шахтаря» будуть хороші шанси. Не можна ні в якому разі пропускати вдома.

В атаці «гірники» мають гарний вигляд, якщо підтягнути оборону, то можуть пройти «Бенфіку». Гра з «Бенфікою» в лютому для «Шахтаря» - це дійсно непросто, але від цього нікуди не дінешся.

Чемпіонат Португалії тривав. Я думаю, що емоції повинні допомогти команді, плюс підтримка трибун.
Зворотною стороною медалі для лісабонців є те, що у «Бенфіки», навпаки, дуже щільний графік через ігри чемпіонату і кубка. Це може бути козирем для «Шахтаря».

Відсутність Додо і Соломона? Я не бачу тут великої проблеми. Все буде залежати від гри лідерів Марлоса, Тайсона, Мораеса, Патріка. Ще раз повторю, якщо команда добре зіграє в обороні, тоді шанси будуть непоганими».

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Владимиров
Защиту не смогли подтянуть за прошлый целый год. Не защита, а проходной двор. Если поставит тренер три центральных защитника Кривцов, Матвиенко, Бондарь то возможно будет противодействие. На флангах Додо и Исмаили реальные атакующие полузащитники и если они сыграют согласовано с полузащитниками. А именно таких необходимо поставить Тете, Тайсон, Марлос, Патрик и нападающий Мораес может получиться игра, но в таком случае без Степаненко. Бенфика имеет лучше Шахтера игровую практику и находиться в лучшей физической форме.
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
dd dent
такой се козырь
nicksaf
DKTheBest2, согласен с Вами, прямо с языка сняли здравую мысль.
Муґунот Уух
посмотрел португальский календарь: Бенфика не такая уж и перегруженная - играет себе в чемпионате раз в неделю. разве что где-то кубковый матч выскочит.
а перед игрой с выхухолями еще и разомнется на Браге
DKTheBest2
Это козырь Бенфики, а не Шахтера. Потом Маркевич первым скажет, а что вы хотели, ведь у Бенфики чемпионат в разгаре, игроки подошли к матчу на пике формы, а Шахтер только вернулся из отпуска и т.д. и т.п.