Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
7633
0

Верона - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Верона» вдома приймає лідера чемпіонату

Верона - Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/juventusfcen

Звичайно, з огляду на те, що в 23-му турі Серії А відбудеться міланське дербі, жоден інший матч туру не може претендувати на статус центрального. Однак в суботу відбудеться ще одне дуже цікаве протистояння - «Верона» прийме «Ювентус».

Ще зовсім недавно цей матч не викликав би якогось підвищеного інтересу: «Верона» спокійно бовталася в другій половині турнірної таблиці на безпечній відстані від зони вильоту, і, по суті, не боролася ні за що.

Однак взимку команда Івана Юріча набрала фантастичну за своїми мірками форму: в останніх 7 турах Серії А у «Верони» 3 перемоги і 4 нічиї. Гіркоти поразок команда не знає вже два місяці: з 7 грудня, коли «Мастіфи» на виїзді поступилися «Аталанті» 2:3.

Останнім часом у «Верони» дуже складний графік. У минулі вихідні команда Юріча на виїзді зіграла внічию зі «Міланом» (1:1), а в середу в перенесеному матчі 17-го туру відібрала очки і у претендента на Скудетто «Лаціо» - нічия 0:0 в Римі!

Такі результати «Верони» лише в черговий раз підтверджують відмінну форму команди, однак провести на такому високому рівні три матчі за тиждень проти таких складних суперників буде дуже складно.

«Ювентус» після нового року набрав відмінну форму і вийшов в одноосібні лідери чемпіонату. Вибивається з цього ряду тільки виїзна поразка від «Наполі» два тижні тому. Після блідого старту сезону божевільну форму набрав Кріштіану Роналду, який забиває вже в 10 матчах Серії А поспіль. На тижні португалець відсвяткував свій 35-й день народження, і переривати свою гольову серію явно не має наміру.

«Верона» підходить до матчу без серйозних кадрових втрат. А Мауріціо Саррі надалі не може розраховувати на Джорджо К'єлліні і Самі Хедіру (обидва, за прогнозами, повернуться через місяць), а також на Даніло. Для Меріха Демірала сезон закінчений.
 

Звичайно, виїзд до Верони зараз явно не можна назвати легкою прогулянкою, проте «Ювентус» залишається явним фаворитом матчу на думку букмекерів. Коефіцієнт на перемогу «Ювентуса» - 1,55, на «Верону» - 7,6. Імовірність нічиєї - 4,1.

Орієнтовні склади:

«Верона»: Сільвестрі - Ррахмані, Кумбулла, Давідовіч - Фараоні, Амрабат, Велозу, Лазовіч - Дзакканьї, Пессіна – Верре

«Ювентус»: Щенсни - Куадрадо, Де Лігт, Бонуччі, Алекс Сандро - Бентанкур, П’яніч, Рабьо - Ремзі - Дібала, Роналду

8 лютого, субота

«Верона» — «Ювентус»
Верона. Стадіон «Марко Антоніо Бентегоді». Початок - в 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua — 0:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.