Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 08 лютого 2020, 23:03
8145
1

Артем Далакян – Хосбер Перес. На вертолітному майданчику. Прогноз і анонс

8 лютого Артем Далакян проведе 4-й захист свого титулу WBA в Києві

| Оновлено 08 лютого 2020, 23:03
8145
1
Артем Далакян – Хосбер Перес. На вертолітному майданчику. Прогноз і анонс
XSport. Перес і Далакян

8 лютого ввечері чемпіон світу за версією WBA в найлегшій вазі Артем Далакян (19–0, 14 КО) в Києві проведе 4-й захист свого титулу. Суперником українського боксера буде представник Венесуели Хосбер Перес (17–2, 15 КО).

Бій пройде на традиційному для поєдинків Далакяна вертолітному майданчику КВЦ «Парковий». Всі поєдинки вечора будуть в прямому ефірі показані телеканалом XSport. Основна частина шоу розпочнеться орієнтовно о 20:00. В андеркарді вечора від Union Boxing Promotion також виступлять українці Арам Фаніян, Андрій Ісаков, Зоравор Петросян і інші.

Бекграунд

32-річний український боксер Артем Далакян завоював свій чемпіонський пояс в лютому 2018 року в бою проти Брайана Вілорії на території суперника в США, де переміг одноголосним рішенням суддів. Потім Артем тричі захищав свій титул в Києві, послідовно нокаутувавши Сирічая Тайєна з Таїланду, Грегоріо Леброна, представника Домініканської Республіки, і ще одного тайця Саравута Таворнхама. В українця в послужному списку вже 19 перемог без поразок.

25-річний венесуельський боксер Хосбер Перес народився в місті Окумаре дель Туй, а проживає в Лос-Текес. Б'є правою рукою. На професійному рингу він провів 19 боїв, з них 17 виграв (15 нокаутом), два поєдинки програв. Майже всі поєдинки провів удома, в Венесуелі. Одна поразка була на старті кар'єри в 4-раундовому бою. А ось друга сталася в титульному бою за пояс WBA Federbol в минулому липні, коли Перес поступився в Колумбії місцевому бійцю Роберу Баррері за очками в 10 раундах. Потім Хосбер закрив поразку перемогою технокаутом над венесуельцем Домінго Товаром в грудні. 8 лютого пройде дебютний поєдинок Переса в Європі.

Цитати перед боєм

Артем Далакян розповів, що може взяти участь в WBSS: «Всесвітня боксерська суперсерія – амбітний турнір, який непогано зарекомендував себе. Я мрію проводити об'єднавчі бої. Якщо на кону турніру буде стояти титул абсолютного чемпіона світу, буду максимально мотивований продемонструвати свої кращі навички. Безумовно, моєю метою буде перемога в турнірі.

Але поки я зосереджений на найближчому завданні – вже 4-му за ліком захисті чемпіонського титулу. Хосбер Перес – міцний хлопець, який здатний на багато що. У підготовці до бою мені допомагають п'ятеро спаринг-партнерів. А вже після поєдинку з Пересом можна більш предметно обговорювати можливість моєї участі в третьому сезоні WBSS.

Настрій бойовий. Своєму супернику хочу сказати, що він вже четвертий з тих, хто приїжджає сюди і намагається забрати мій пояс. Титул звідси не поїде, якщо я цього не захочу або його не залишу. В даний момент я не хочу його втрачати. Цього не буде. Робота була виконана на вищому рівні. Думаю, в Україні пояс залишиться. Це 100%. Нокаут? Я не хочу говорити якісь гучні слова. Бокс покаже. Думаю, якщо буде шанс вдарити, то я вдарю, не буду залишати на потім.

Під час підготовки я приблизно провів 100 раундів спарингів, пробіг 200 км кросу. Тобто, все зроблено. Все пройшло за планом, без травм. Думаю, в суботу буде бокс і яскрава перемога».

Церемонія зважування

За добу до бою боксери пройшли процедуру офіційного зважування. Вага чемпіона світу, Артема Далакяна, склала 111,6 фунта (50,6 кг), претендента – 110,8 фунта (50,3 кг). Обидва боксери успішно вклалися в ліміт категорії.

Прогноз на бій

Український боксер є явним фаворитом бою. Хоча про венесуельського суперника відомо небагато, але навряд чи він зможе скласти серйозну конкуренцію чемпіону світу. Швидше за все, Хосберу Пересу за честь буде просто провести до кінця 12-раундовий бій, яких в його кар'єрі ще не було. А ось Артем Далакяну пора виходити на об'єднавчі поєдинки з чемпіонами інших організацій. І було б здорово, щоб він став учасником Всесвітньої боксерської суперсерії у своїй ваговій категорії.

Рекомендована ставка на бій – дострокова перемога Артема Далакяна.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
по идее у Артема не должны возникнуть проблемы венесуэльским середняком-но боксеры именно из этого государства любят преподнести хозяевам неприятный сюрприз