Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 лютого 2020, 04:15
5402
2

Роман САНЖАР: «Гравці на перегляді мене не вразили»

Наставник «Карпат» прокоментував поразку від «Тузли Сіті» (0:1)

| Оновлено 06 лютого 2020, 04:15
5402
2
Роман САНЖАР: «Гравці на перегляді мене не вразили»
ФК Карпати Львів. Роман Санжар

Головний тренер «Карпат» Роман Санжар підбив підсумки поразки від команди «Тузла Сіті» (0:1) в товариському матчі.

«Сьогодні були несприятливі погодні умови, які завадили обом командам продемонструвати свою найкращу гру. Сьогоднішній матч потрібно розділити на два абсолютно різних тайми. У першій половині зустрічі ми більше володіли м’ячем, у нас працювала взаємодія на футбольному полі. Ми переважали суперника за контролем гри та створювали деякі моменти біля воріт «Тузли Сіті». Однак дозволили і боснійцям створити декілька нагод біля наших володінь. Також самі собі «привезли» гол, але попри усі наші намагання зрівняти рахунок, зробити це так і не вдалося. Відзначу, що в нас було бажання відігратись, однак десь не вистачало майстерності у завершальній фазі атаки. Вважаю, що хлопці були ще «важкими», тому що ми працюємо у дворазовому режимі тренувань, тож сьогодні нам бракувало свіжості у грі та десь були присутні помилки у простих ситуаціях.

По перерві гра з точки зору її організації зламалась: у нас на перегляді були деякі гравці, що, до слова, мене абсолютно не вразили, та кілька наших хлопців грали не на своїх позиціях. У другому таймі мені було важливо відстежити індивідуальні якості гравців, тож я отримав певну інформацію. Загалом же, якщо говорити по грі, то я не задоволений», — зазначив Санжар.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василь Меленчук
Чи означає це, що деградація продивжиться у 2 половині ЧУ? Я думаю так. Через 13 днів гра з Дніпром, а грати нікому - 8 гравців відпустили, а новобранці не вражають.
wicker
Ну то ПНХ вони грай молодняком своїм.