Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 06 лютого 2020, 03:07
5653
6

В Динамо пояснили, чому не відпустили гравців до збірної U-17 Петракова

Причиною стала підготовка «Динамо» U-19 до матчу Юнацької ліги УЄФА

| Оновлено 06 лютого 2020, 03:07
5653
6
В Динамо пояснили, чому не відпустили гравців до збірної U-17 Петракова
ФК Динамо Київ. Сергій Мохник

Збірна України U-17 готується до міжнародного товариського турніру. Серед запрошених гравців в команді немає представників «Динамо». Клуб заздалегідь повідомив тренерський штаб збірної U-17 про те, що гравці «біло-синіх» пропустять цей збір з об'єктивних і важливих причин. Заступник генерального директора «Динамо» Сергій Мохник прокоментував відсутність гравців київського клубу в збірній:

«Ціла група наших гравців, які потрапляють за віком і своїм рівнем в збірну України U-17, зараз перебуває на зборах в Туреччині і готується до матчу Юнацької ліги УЄФА проти загребського «Динамо».

Це як безпосередньо виконавці, які відразу приїхали з командою «Динамо» U-19, так і кілька футболістів, які прибули в складі молодіжної команди. Будь-який з них потенційно може допомогти «Динамо» U-19 і готується до другої частини сезону і матчу проти загребській команди.

Ми заздалегідь поставили до відома тренерський штаб збірної України U-17. Я особисто зустрічався з головним тренером цієї команди Олександром Петраковим і повідомив йому про цю ситуацію. Турнір за участю збірної U-17 є товариським, а наші гравці цілеспрямовано готуються до офіційного і важливого для українського футболу матчу. Тут не треба шукати конфліктів і проблем: все вирішено цивілізовано і заздалегідь».

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dedpixto
матч сборной Украины U-17 - товарищеский, а матч "Динамо" U-19, в котором теоретически "могут оказать помощь игроки U-17", надо понимать, официальный, в особенности, для школьников? все юношеские игры, кроме чемпионатов, являются, по сути своей, товарищескими
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alex86 1
свежая новость
zac1310
Как хотите, но я считаю, что это отголоски войны Суркисов с Павелкой
waw
про "цивілізовано" мовчав би,кому потрібні його пояснення
ortoped666
Сами не ГАМ и другим не ДАМ.