Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Німеччини
| Оновлено 05 лютого 2020, 17:29
1953
0

Баварія – Хоффенхайм. Прогноз і анонс на матч Кубка Німеччини

Мюнхенський клуб в домашньому матчі не повинен відчути проблем з виходом у наступний раунд

| Оновлено 05 лютого 2020, 17:29
1953
0
Баварія – Хоффенхайм. Прогноз і анонс на матч Кубка Німеччини
Sportingpedia

У середу, 5 лютого, відбудеться матч 1/8 Кубка Німеччини, в якому «Баварія» прийме «Хоффенхайм». Зустріч відбудеться в Мюнхені на стадіоні «Алльянц-Арена» і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

«Баварія» після призначення Хансі Фліка на пост головного тренера істотно змінилася. У чемпіонаті команда посідає перше місце, але лідерство мюнхенського клубу не таке велике. Традиційно «Баварія» ставить перед собою максимальні завдання в усіх турнірах. Це ж стосується і Кубка Німеччини. Але все-таки пріоритет буде відданий двом іншим змаганням - чемпіонату і Лізі чемпіонів. Незважаючи на це, мотивація на цей матч буде.

Варто очікувати, що Флік дасть відпочити деяким ключовим футболістам команди, але це не означає, що склад «Баварії» стане значно слабшим. Мюнхенці мають безліч футболістів, які отримають свій шанс і зможуть тримати високу планку результатів.

Зараз «Баварія» на ходу. Команда видає серію з шести перемог поспіль у чемпіонаті з загальним рахунком 23:3 (!). До того ж команда гратиме вдома, тому статус фаворита «Баварії» незаперечний.

Що стосується «Хоффенхайма», то тут схожа ситуація щодо мотивації. Команда вирішує інші завдання в чемпіонаті. Підопічні Альфреда Схредера в цьому сезоні ведуть боротьбу за потрапляння в Лігу Європи, а можливо і в Лігу чемпіонів. Але для цього потрібно постаратися. Ясно, що в кубку також команда сподівається пройти якомога найдалі, але лягати кістьми в цьому турнірі перед важливим туром в чемпіонаті проти «Фрайбурга» ніхто не буде.

«Баварія» - фаворит, команда дуже багато забиває, тому і в цьому матчі можна очікувати велику кількість голів. Можливо, забитими м'ячами порадує і «Хоффенхайм», але розраховувати на перемогу гостям буде складно.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Нойер, Одріосола, Павар, Алаба, Девіс, Кімміх, Горецка, Толіссо, Гнабрі, Коутіньо, Левандовскі.

«Хоффенхайм»: Пентке, Порш, Акпогума, Хюбнер, Кадерабек, Руді, Грілліч, Сков, Ларсен, Крамаріч, Даббур.

5 лютого, середа

«Баварія» — «Хоффенхайм»
Мюнхен. Стадіон «Алльянц Арена». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі МАТЧ ТВ
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.