Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1990
0

Роман САНЖАР: «Бачу прогрес, але нам ще потрібно багато працювати»

Головний тренер «Карпат» прокоментував перемогу львів'ян у суботньому спарингу

Роман САНЖАР: «Бачу прогрес, але нам ще потрібно багато працювати»
ФК Карпати. Роман Санжар

Головний тренер «Карпат» прокоментував результат спарингу, в якому львів’яни розгромили словацьку «Середь» (3:0).

«Хороший спаринг. «Середь» – міцна команда, у них важкі та габаритні футболісти. Ми сьогодні виглядали більш динамічно, виходила взаємодія в атаці та обороні, тому рухаємось далі. Ростислав Лях – молодець, він виконав достатньо великий об’єм роботи, забив хороші голи, тож сьогодні він зіграв добре. Жоао Діого Дженнінгс пробив з дальньої дистанції та забив гол, мав ще певні моменти, але йому потрібно підтягнути свої фізичні кондиції, тому що на даний момент він ще не в оптимальній формі. Натомість гол у Жоао вдався дійсно хороший.

Результатом я задоволений, однак по грі є декілька питань. Я бачу прогрес, але нам ще потрібно багато працювати. Це збори, результат може бути який завгодно, тому я задоволений тим, що ми сьогодні здобули перемогу, але ще раз повторюсь – нам потрібно ще багато працювати. У матчі зі «Слованом» було більш якісне поле, був полив, тож газон був дуже швидким. Сьогодні ж матч проходив за вітряної погоди, що вплинуло на якість роботи з м’ячем. Поле було важкувате, однак обидві команди перебували в рівних умовах, ми з цим впорались, тому хлопці молодці.

Цим другим спарингом ми завершили наш тижневий мікроцикл та для мене найголовніше, що сьогодні ніхто у грі не зазнав ушкодження, тому що були навантаження і я вже вчора бачив, що хлопці були доволі втомлені, тож переживав, що хтось може отримати травму. Добре, що цього не трапилось. У неділю нас очікує вихідний та після цього ми продовжимо свою підготовку до весняної частини УПЛ у Туреччині».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.