Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 02 лютого 2020, 02:13
22358
21

Україна програла Сербії на старті еліт-раунду кваліфікації ЧС-2020

Підопічні Олександра Косенка не зуміли вчинити опір господарям майданчика

| Оновлено 02 лютого 2020, 02:13
22358
21
Україна програла Сербії на старті еліт-раунду кваліфікації ЧС-2020
fss.rs

Матч почався з активних атак збірної Сербії, яких підганяли домашні трибуни. Голкіперу нашої команди Євгену Іваняку довелося завжди бути в напрузі: вже на другій хвилині він відбив небезпечний удар по своїх воротах.

Впоравшись зі стартовим хвилюванням, українці і самі почали створювати небезпечні моменти. На хороших позиціях опинялися Разуванов і Корсун, ударам яких не вистачило точності. І саме в цей момент, коли, здавалося, наша команда заволодіває ініціативою, серби відкрили рахунок в матчі. Розіграш штрафного поблизу воріт збірної України завершився точним ударом Пршича. Відразу після пропущеного гола «синьо-жовті» могли відновити статус-кво, але Журба з правого краю не влучив у дальній кут.

Українці більше володіли м'ячем, намагаючись постійно навантажувати оборону суперників, і на 15-й хвилині пропустили стрімку контратаку, яка завершилася точним ударом Петрова. До перерви ще один момент упустив Журба, який пробив повз ціль.

На початку другого тайму справи збірної України стали зовсім кепські. Знову точним ударом відзначився Пршич, який зі штрафного відправив м'яч у ворота. А ще більше розрив в рахунку збільшився після удару Томича: рикошет від Єрьоміна застав зненацька Іваняка. Після четвертого пропущеного гола наші ворота вийшов захищати Кирило Ципун, і відразу українцям вдалося відквитати один гол. Автором першого нашого забитого м'яча на турнірі в Сербії став Артем Фаренюк.

Але сербів було вже не зупинити: точний удар Ракича знову змусив м'яч затріпотіти у сітці воріт українців. За три хвилини до кінця зустрічі «синьо-жовті» зняли голкіпера і почали атакувати з п'ятим польовим, роль якого виконував Шотурма. Але в чисельній більшості нашим вдалося забити лише один гол: точного удару завдав Ігор Корсун.

Таким чином, завдання збірної України по виходу на чемпіонат світу максимально ускладнилося. Тепер неодмінно потрібно обігравати потужну збірну Іспанії, з якою українці зіграють 2-го лютого.

Відбірковий турнір ЧС-2020. Елітний раунд. 1-й тур.

Сербія - Україна - 5:2

Марко Пршич (12, 22), Стрехінья Петров (15), Драган Томич (30), Стефан Ракич (31) - Артем Фаренюк (30), Ігор Корсун (39)

Сербія: Неманья Момчиловіч - Стефан Ракич, Драган Томич, Марко Пршич, Мілош Шимич - Нінослав Алексич, Страхінья Петров, Нікола Матіевич, Денис Рамич, Йован Лазаревич, Мілош Стойкович, Дарко Рістіч - Яків Вулич

Україна: Євген Іваняк (Кирило Ципун, 30) - Ігор Корсун, Петро Шотурма, Микола Білоцерківець, Михайло Зварич - Олег Єрьомін, Сергій Малишко, Володимир Разуванов, Микола Микитюк, Дмитро Сорокін, Сергій Журба, Артем Фаренюк, Олександр Педяш.

Арбітри: Мігель Кастілья, Філіпе Дуарте, Кріштіану Сантуш (всі - Португалія)

«Спортхолл» (Ніш, Сербія)

СЕРБІЯ - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 21
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
keegan
Самая слабая сборная, жаль,что уже нет и футзала в стране
Александр Ад
на жаль ні майстерності, ні сили волі,ні характеру ,я вже таке бачив від наших на ЧЕ з гандболу
Motik
Вот это футзальная сборная Украины????Это шлое...ень, позорище и сброд инвалидов.Помню в голодные 90 е ,бились с испанцами в финале ЧЕ, а сейчас противно смотреть на это дохлое зрелище ,в исполнении псевдо сб.Украины((испанцы вытрут ноги об них и не заметят,ганьба((
Андрей Саламаха
Ганьба! Штаб збірної геть! Кого вони набрали та яка була підготовка?
keegan
С такой игрой нам и с Францией ничего не светит
Vytas Meskauskas
В который раз команда тактически проиграет
serhivan
Щоб перемагати рівну собі команду (а у футзалі серби 14-ті, ми 10-ті у світовому рейтингу) просто необхідно реалізовувати свої моменти, а голкіперу потрібно виручати (Іваняк провалив гру).
На жаль, чи не ключову гру за вихід на ЧС-2020 програно (при всій повазі до наших збірників з іспанцями буде значно важче, аніж сьогодні). Відтак залишається зібрати всю волю в кулак й зіграти два інші поєдинки на межі своїх можливостей (чим нечистий не жартує).
Макс Максов
Печаль - беда...
A.V.
Писати нічого не потрібно. Вони і самі всі слова знають...
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
turist86
в Україні немає жодного гравця топ-рівня. Колись такими були Сергій Корідзе, Ільдар Макаєв та інші
Владимир Копяк
Я балдею от этих слов - надо обыгрывать Испанию... На улице как будто зима, а не плюс 40 в тени, чтобы такое с перегрева написать в отчете. С такой бездарной игрой, с полным отсутствием мотивации и чувства патриотизма, наша сборная может и у французов не выиграть. У меня сложилось такое впечатление, может я и ошибаюсь, но очень попахивало элементарной сдачей игры, сербы вообще-то специ по таким делам Игра сегодня нашей сборной - самая худшая в ее истории, рупь за сто...Может надо чтобы Владыко сводил пацанов в расейскую церьковь (их там очень много, чуть-ли не на каждом углу), снять порчу с команды??
upiter8
...ну вот, далеко ж и ходить не нужно... Уже здесь подобные "Крысы" сознательно минусуют))
upiter8
"- 1" вид спорта.... У нас только в УКРАЛБОЛ и НАИБАЛИНГ талант играть тут мы вне конкуренции и Многократные Чемпионы Мира (!)
Поэтому нечего удивляться, что нас "продажных" грабят, убивают, вытравливают и всяческими методами изганяют из страны, самое Закономерное, что нашим же руками - соседскими, родственными, приятельскими, начальницкими, чиновницкими....и уже благодаря этому всему добивают - вражескими!
Konstantin Osipenko
ну что, рашист, не сам написал, сам ответил? Вам все еще по 15 рублей плаатят или подняли ставку???
Про гандбо, ты гандон, сам писать начал, сам ответил! kot_sumy, Александр Ад, Виктор Иванов - одна и та же лахтинская тварь, кто плюсует это шваль "на жаль" вы убогие твари!
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
rugby1970
Это все виноваты сербские фамилии: Ракич, Пршич...