Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
8216
0

Тарас Шелестюк – Луїс Альберто Верон. Прогноз і анонс на бій

Українець проведе рейтинговий бій в ніч на 1 лютого в Луїзіані

Тарас Шелестюк – Луїс Альберто Верон. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene

В ніч з 31 січня на 1 лютого повернеться на ринг непереможений український боєць напівсередньої ваги Тарас Шелестюк (17–0, 10 КО). Українець буде битися з аргентинцем Луїсом Альберто Вероном (18–1–2, 9 KO). Рейтинговий бій у 10-раундовому форматі пройде в місті Шривпорт, Луїзіана. Бій почнеться о 05:00 суботи за київським часом і буде показаний на телеканалі ShowTime в рамках вечора боксу серії ShoBox: The New Generation.

Бекграунд

34-річний Тарас Шелестюк, бронзовий призер Олімпійських ігор 2012 в Лондоні, виступає на профі-рингу з 2013 року. У його активі 17 перемог в 17 боях (10 нокаутом). Тривала пауза з 2017 року і плутанина з промоутерами не дозволила Тарасу підібратися до чемпіонських боїв. Він не виходив на ринг 1.5 року перед тим, як 9 березня 2019 року переміг за очками мексиканця Мартіна Анхеля Мартінеса.

У той період простою Тарас написав: «Сьогодні один рік і один день без боїв! Я хочу сказати дякую моїм промоутерам і моєї попередньої команді за це. Але, незалежно від цього, я скоро повернуся на ринг сильнішим і стану чемпіоном світу».

27-річний Луїс Альберто Верон проведе 22-й бій на профі-рингу (18 перемог, 1 поразки і 2 нічиї). Попередній бій аргентинець провів всього лише два тижні тому. 17 січня під другому раунді він переміг нокаутом Карлоса Даніеля Аквіно з Аргентини. І тепер вийде проти Шелестюка на короткому повідомленні.

Зміна суперника

21 січня, за 10 днів до бою Шелестюк повідомив про травму мексиканця Алехандро Давіли (19–1–2, 7 КО), який повинен був стати суперником українця. Рішення про зміну суперника Тарас назвав дрібницями і підписав новий контракт на бій. Замість мексиканця він буде битися з аргентинцем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Шерлок Холмс 🕵️‍♂️: Это мелочи, мелочи. Но нет ничего важнее мелочей. Теперь о мелочах. Друзья, мой соперник Давила отказался от боя из-за травмы, полученной на тренировке. Спешу сообщить, что бой состоится 31 Января на телеканале Showtime в Луизиане! Моему промоутеру удалось найти хорошую замену и вчера я подписал новый контракт на бой. Соперником станет Луис Альберто Верон 18-1-2, 9КО, боец из Аргентины. Всем спасибо за поддержку. Sherlock Holmes 🕵️‍♂️: To a great mind, nothing is little. Dear friends, my opponent Davila pulled out from fight due to an injury. I want to inform you that my promoter found a good replacement on my fight January 31st on Showtime and yesterday I signed a new contract for the fight. The opponent will be the fighter from Argentina, Luis Alberto Veron 18-1-2, 9KO. Thank you all for your support! #teamShelestyuk #Shelestyuk #showtime #showbox #boxinglife #LA #shreveport #louisiana #london #sherlock #sherlockholmes #UK #Шелестюк #бокс #боксер #us #trainingcamp #camplife #boxing #ukraine #realdeal

Публикация от Тарас Шелестюк🇺🇦 (@tarasshelestyuk)

Цитата перед боєм

За словами Шелестюка, він має намір здійснити в 2020 році довгоочікуваний прорив:

«Верон - жорсткий хлопець, який хоче створити собі ім'я. Я думаю, що це буде цікавий поєдинок, оскільки він бажає зарекомендувати себе після перемоги, здобутої два тижні тому. Цей рік буде важливим. У мене був чудовий період в українській олімпійській збірній. Я добре показав себе на любительському рингу. Тепер я планую все довести в профі.

Останнім часом я бився нечасто. Деякі суперники знімалися з боїв, але я завжди тренувався в залі, постійно був готовий до поєдинку. Я був в рингу з відомими бійцями на кшталт Реджіса Прогрейса. Не все залежить від боксерів, є й інші речі. Але я роблю свою роботу. Як любитель я проводив по три-чотири бої в місяць. У профі все по-іншому. Я все ще можу змінюватися. Я, як і раніше, насолоджуюся тренуваннями і походами в зал. Мені подобається битися, в останніх боях я виглядав добре.

Мені пощастило виступати в особливій аматорській команді з Ломаченком і Усиком. Олександр, можливо, був найвеселішим чоловіком в команді. У залі необхідно сміятися і отримувати задоволення від своєї роботи. Я бажаю в цьому році провести три або чотири бої».

Зважування

Шелестюк зробив вагу, показавши 66,6 кг. «Тепер час їсти і стати більше!» – зазначив він в соцмережі Instagram. Його суперник Верон важить 66.3 кг. Обидва вклалися в рамки напівсередньої категорії (до 66.7 кг).

Прогноз на бій

Верон не повинен стати для Шелестюка непереборною перешкодою. Будучи явним фаворитом поєдинку, Тарас повинен перемогти і просунутися хоча б ще на крок до довгоочікуваного чемпіонського бою. Українець з багатьох причин поки не зумів реалізувати свій потенціал в профі-боксі, і у нього є ще кілька років, щоб здійснити задумане.

Рекомендована ставка  дострокова перемога Тараса Шелестюка.

 
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Нейтралка» знищена. Визначено другу фіналістку супертурніру в Маямі
Теніс | 29 березня 2024, 04:39 5
«Нейтралка» знищена. Визначено другу фіналістку супертурніру в Маямі

Даніель Коллінс у двох сетах розгромила Катерину Александрову у півфіналі змагань

У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт
Футбол | 29 березня 2024, 05:29 0
У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт

Підопічні Сергія Реброва обіграли ісландців з рахунком 2:1 та вийшли на чемпіонат Європи

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.