Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 30 сiчня 2020, 02:44
2397
0

Барком-Кажани програв у першому матчі 1/8 фіналу Кубка ЄКВ

У себе вдома львівські волейболісти поступилися австрійсько-німецькому клубу «Хіпо-Тироль» в 3 сетах

| Оновлено 30 сiчня 2020, 02:44
2397
0
Барком-Кажани програв у першому матчі 1/8 фіналу Кубка ЄКВ
CEV
Сьогодні у Львові відбувся перший матч 1/8 фіналу європейського Кубка ЄКВ з волейболу серед чоловіків. Дворазовий чемпіон України місцевий клуб «Барком-Кажани» приймав команду з німецької Бундесліги «Хіпо-Тироль». Взагалі цей клуб раніше був чисто австрійським, але, починаючи з 2017 року, відбулося його злиття з німецькою командою з міста Унтерхахінг і зараз в Кубку ЄКВ він представляє Німеччину. Причому його склад є досить багатонаціональним, зараз тут грають не тільки волейболісти цих двох країн, а також з Бразилії, Канади, Словенії, Фінляндії та Словаччини.
 
Нагадаємо, що на попередньому етапі підопічні Угіса Крастіньша з великими труднощами зуміли пройти грецький «ПАОК», програвши суперникам у себе вдома 1:3. Тому цього разу львів'яни напевно планували зіграти на своєму майданчику більш успішніше.
 
Перший сет проходив з перемінним успіхом. До середини партії попереду були львівські волейболісти 5:3, 8:4, 12:10. Однак далі гості не тільки наздогнали опонентів, а й самі кілька разів лідирували в рахунку. В кінцівці сету львів'яни були близькі до того, щоб виграти його, ведучи 22:21 та 23:22. Однак команда «Хіпо-Тироль» взяла два очки поспіль, першою заробивши сетбол. А потім з третього разу його реалізувала 25:27. Найприкріше для господарів майданчика було те, що останнє очко вони програли через торкання сітки. Відзначимо, що найкращим у «Баркома-Кажани» в цій партії були Юрій Томін, який набрав 7 очок і Олег Шевченко - 6 очок. У гостей найбільше очок набрав Коста Да Сілва - 8.
 
Другий сет також проходив у рівній боротьбі, з тією лише різницею, що більше на цьому відрізку лідирували гості. І знову вони були вдалішими в кінцівці, коли після рахунку 17:17 пішли у відрив 17:19, 18:22 і 20:25. Знову в складі «Хіпо-Тіролю» виділявся бразилець Коста Да Сілва, який додав ще шість зароблених очок.
 
На жаль для українських шанувальників волейболу, третя партія пройшла з перевагою приїжджих волейболістів. Вони постійно були попереду на два-три очка, іноді збільшуючи його до чотирьох-п'яти. В підсумку українці програли 18:25 у сеті і 0:3 в матчі.
 
Склад «Баркома-Кажани» був таким: Олександр Гладенко (набрав 4 очки), Дмитро Шломін (4), Євген Кисилюк (9), Олександр Терещук (5), Юрій Томін (13), Олег Шевченко (12), Горден Брова (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Олексій Головень (0), Владислав Богатирьов (0), Михайло Бібер (0).
 
Кубок ЄКВ. Чоловіки. 1/8 фіналу
Перший матч. 29 січня. Львів
«Барком-Кажани» (Львів, Україна) - «Хіпо-Тироль» (Унтерхахінг, Німеччина)
0:3 (25:27, 20:25, 18:25)
 
Повторний матч між цими командами пройде в німецькому місті Унтерхахінг 11 лютого.
 
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 14
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Завершився чемпіонат України з волейболу у жіночій Суперлізі
Волейбол | 20 квітня 2024, 14:28 0
Завершився чемпіонат України з волейболу у жіночій Суперлізі

Чемпіоном України став «Прометей», друге місце посіла «Аланта» та третє «Буковинка»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.