Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 сiчня 2020, 23:08
5983
1

«Що вмерло – померти не може». Карпати відмовилися від участі в ток-шоу

Клуб планує повторно подавати проект ухвали щодо стадіону «Україна»

| Оновлено 28 сiчня 2020, 23:08
5983
1
«Що вмерло – померти не може». Карпати відмовилися від участі в ток-шоу
ФК Карпати

Львівські «Карпати» порахували недоцільним присутність представників клубу в ефірі ток-шоу на тему: «Карпати»: що вмерло – померти не може? Або як врятувати львівську легенду?», яке відбулося на телеканалі «НТА». У заяві клубу говориться:

«Як відомо, ФК «Карпати» планує повторно подавати проект ухвали щодо стадіону «Україна» на одну з найближчих сесій ЛМР. Клуб нарешті досяг порозуміння з міською владою щодо спільного чіткого бачення стосовно розвитку клубу саме таким шляхом – завдяки реалізації масштабного інвестиційного проекту, що зробить «Карпати» фінансово незалежними.

Однак оскільки під час сьогоднішнього ефіру у студії не буде жодного представника виконавчої влади міста, ФК «Карпати» вважає некоректним обговорювати питання, що лежать у площині взаємовідносин клубу і міста, без участі власне мера Львова чи його перших заступників. Ми глибоко поважаємо право запрошених експертів, журналістів обговорювати заявлену тему програми, однак предметну та конструктивну дискусію вбачаємо лише за присутності прямо причетних до процесу відповідальних осіб.

Водночас, ми з цікавістю та оптимізмом спостерігаємо за ініціативою депутата міської ради Григорія Козловського створити так зване ЛКП «Карпати». Завжди будемо раді долучитися до цього процесу, надавши усю необхідну юридичну та правову інформацію. Однак і в цьому важливому питанні повноцінна дискусія можлива лише за присутності виконавчої влади міста, що уповноважена виборцями розпоряджатися комунальним майном.

Наостанок, висловлюємо подяку за те, що питання «Як врятувати львівську легенду» стало цікавим та актуальним для телеканалу та його співвласника. Як відомо, «Карпати» впродовж останніх чотирьох років і донині можна придбати за символічну гривню, однак «рятувати» їх чомусь ніхто не поспішав. Сподіваємось, сьогоднішній ефір максимально посприяє початку цього процесу, а дана заява у повному обсязі згідно журналістських стандартів буде наведена у програмі.

Наголошуємо: ми завжди готові до конструктивної дискусії щодо майбутнього клубу, у будь-який час і в будь-якому форматі, якщо участь у ній братиме голова міста чи його перші заступники».

Див. також: відеозапис ток-шоу про львівський клуб

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна
Футбол | 18 квітня 2024, 08:22 2
Легендарний Касільяс привітав Реал із перемогою над Сіті і відзначив Луніна

Ікер опублікував пост у своєму Twitter, мадридський клуб вибив «містян» із ЛЧ

ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 05:12 1
ВІДЕО. Сейв Луніна в серії пенальті може стати найкращим на тижні в ЛЧ

Андрій допоміг Реалу обіграти пройти Манчестер Сіті в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rustam Isakov
а чого такий кострубатий переклад?
що мертве - не помре
так і в прокаті перекладали