Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 сiчня 2020, 17:38
2060
0

Філіп ХРГОВІЧ: Свій тренувальний табір можу провести в Україні

Перспективний боксер приїхав до Києва

| Оновлено 31 сiчня 2020, 17:38
2060
0
Філіп ХРГОВІЧ: Свій тренувальний табір можу провести в Україні

Одна з надій хевівейта, бронзовий призер Олімпіади-2016 хорват Філіп Хрговіч відвідав Київ. Візит боксера в Україні організувала міжнародна компанія Favbet, амбасадром якої Філіп є в Хорватії. У Києві Хргович знявся в рекламному ролику, відвідав музей Кличко і в рамках медіа-зустрічі відповів на питання українських журналістів.

Відеозвернення до Філіпа, який був його спаринг-партнером, записав Володимир Кличко, а сам Хргович заявив, що радий знову побувати в Україні, де він до цього виступав в рамках Всесвітньої боксерської серії. Як зазначив Філіп, українці і хорвати - дуже схожі. «У вас чудова боксерська школа. В Хорватії значно менше боксерських секцій, але ми народжуємося воїнами і в цьому у нас багато спільного. Як і в плані історії двох країн. Хорвати теж довгий час були позбавлені ​​незалежності. Але, повторюся, ми, як і ви, народжуємося воїнами. До того ж, у нас хороша генетика. Ми - маленька країна, але у нас є видатні атлети майже в кожному виді спорту».

Хргович зізнався, що розглядає можливість в майбутньому організувати в нашій країні тренувальний табір. «Не виключаю, що моя співпраця з Favbet приведе до того, що в Україні буде організовано мій тренувальний табір. Я б точно знайшов тут хороших спаринг-партнерів», - зазначив Філіп.
В ході спілкування з журналістами, Хргович кинув виклик Олександру Усику, заявивши, що готовий зустрітися в рингу з українцем хоч завтра. «Хотів би зустрітися з Усиком, але все залежить від моїх промоутерів. Якщо говорити тільки про мене, то я готовий вийти в ринг з ним хоч завтра. Усик - чудовий боксер, абсолютний чемпіон світу в крузервейты, але хевівейт - не його категорія. Тут всі - на 20-30 важче його», - зазначив Філіп.
За словами Хрговіч, він розглядає можливість свого виступу на Олімпійських іграх-2020, проте багато що залежатиме від рішення міжнародних федерацій. Причому, одним зі своїх головних потенційних суперників Філіп вважає українця Віктора Вихриста. «Веду переговори, щоб взяти участь в Олімпіаді. Упевнений, що можу перемогти на Іграх. В Україні є хороший боксер Віктор Вихрист, і, якщо я буду виступати на Олімпіаді, саме він буде моїм головним суперником».

Що стосується найближчих планів боксера, то він розраховує наступний поєдинок провести вже в березні в Лондоні. «У переговорах ще не поставлена ​​крапка, але мені б хотілося повернутися в ринг вже навесні», - зазначив Філіп.

Хрговіч вважається однією з надій суперважкого дивізіону. На професійному рингу хорват провів 10 боїв, здобув 10 перемог, з них 8 нокаутом. Свій останній поєдинок Філіп провів 7 грудня минулого року в Саудівській Аравії в андеркарті бою Енді Руїз - Ентоні Джошуа, де нокаутував американця Моліну. У комп'ютерному рейтингу авторитетного боксерського порталу boxrec.com Філіп займає 14-у позицію, в рейтингу IBF 8-ю, в рейтингу WBC - 10-ю, в рейтингу WBO - 14-ю позицію. Хорват був спаринг-партнером Володимира Кличка, коли в 2017 році Володимир готувався до поєдинку з Ентоні Джошуа.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Менеджер Усика – про бій із Ф'юрі: «У мене немає жодних гарантій»
Бокс | 28 березня 2024, 09:33 0
Менеджер Усика – про бій із Ф'юрі: «У мене немає жодних гарантій»

Олександр Красюк не впевнений у британці

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.