Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 сiчня 2020, 20:41
4449
0

МОНФіС - про смерть Кобі Брайанта: «Ми з Еліною були розбиті»

Французький тенісист - про трагічну загибель славетного баскетболіста

| Оновлено 27 сiчня 2020, 20:41
4449
0
МОНФіС - про смерть Кобі Брайанта: «Ми з Еліною були розбиті»
Australian Open. Гаель Монфіс
Французький тенісист Гаель Монфіс розповів про поразку в четвертому колі Відкритого чемпіонату Австралії, а також прокоментував новину про трагічну загибель Кобі Брайанта.
 
«Це був дуже важкий ранок. Повідомлення про загибель Кобі Брайанта - це було перше, про що я прочитав вранці. Кобі був особливою людиною, на яку я рівнявся, коли зростав. Якщо чесно, то ми були просто розбиті. Він багато значив для мене, і я знаю, що він багато значив і для Еліни. Очевидно, що всі мої думки і молитви зараз адресовані його сім'ї.
 
Що стосується самого матчу, то я б не сказав, що Тім показав сьогодні чудову гру. Він відіграв надійно, але я був не готовий відповісти йому на той теніс, який він пропонував. У мене немає того рівня, яким можна обігрувати зараз топ-гравців, це правда. Я б хотів докласти всіх зусиль, щоб наступного разу в такому матчі проявити себе краще. Я поставив перед собою великі цілі, в тому числі, щоб в таких протистояннях показувати кращий теніс, але сьогодні я був далекий від цього», - сказав Монфіс.
 
Нагадаємо, Брайант загинув 26 січня в результаті аварії приватного гвинтокрила в каліфорнійському місті Калабасас. На борту знаходилося 9 осіб, в тому числі і дочка легендарного баскетболіста на ім’я Джанна Марія Оноре.
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.