Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 26 сiчня 2020, 17:11
9840
6

Гарсія був прекрасний. У Редкача не було шансів

Лев Кравців вважає, що іншого підсумку в цьому поєдинку не могло бути

| Оновлено 26 сiчня 2020, 17:11
9840
6
Гарсія був прекрасний. У Редкача не було шансів
Денні Гарсія повністю перебоксував Івана Редкача за очками, не залишивши тому шансів. Адже ми на щось таке і розраховували, правда? Що українець впорається, достоявши до кінця, покаже яскравий бокс і піде на своїх двох. Але не на те, що Іван переможе. Результат задовільний, враховуючи бокс, показаний суперником.
 
Чому Іван програв?
 
Гарсія, звичайно, крутий боксер. Це розуміли абсолютно усі: від фанатів до самого Івана. Його можна перемагати, але, схоже, Редкач зовсім не готовий до цього. Він є просто бійцем іншого рівня, тут нічого не зробиш.
 
Як би українець не намагався, Денні був кращим. У стартових раундах Іван намагався пресингувати, але не безупинно, а споглядаючи на захист, і з побоюванням. Вже в четвертій трихвилинці Гарсія придивився, ввімкнувся і розпочав свої активні дії.
 
Редкач не поник, але з цієї хвилини різниця в рівні боксу стала однозначно помітною. Американець був швидший у всьому - від швидкості мислення в конкретних моментах до швидкості ударів, що летіли в ціль. Гарсія встигав і контратакувати, і працювати першим номером, і показувати усі свої навички, явно не форсуючи події і не намагаючись нокаутувати суперника.
 
З сьомого раунду Івану доводилося важко. Не сказати, щоб Гарсія включився на повну, але був близький до цього. Редкач став пропускати ще важчі удари, а доктори кілька разів в цей період дивилися на ушкодження українця, вирішуючи, чи можна тому продовжувати. Українець бився гідно і показував свій максимум в рингу з таким суперником. Дратував того, показуючи язик, навіть пропустивши перед цим серію ударів, намагався відповідати, а в дев'ятому раунді несильно вкусив того за плече.
 
Звичайно, для перемоги цього було мало. Редкач просто у черговий раз підтвердив те, що про нього говорять. На його поєдинках не нудно, навіть якщо він програє в одні ворота.  
 
У чемпіонських раундах Іван несподівано прийшов до тями: пішов уперед, став діставати по корпусу і змусив Гарсію задкувати. Вистачило цього ненадовго, але сплеск активності вийшов несподіваний і приємний. У іншому ж, Іван увесь час не встигав і не діставав.
 
Невже Гарсія настільки крутий?
 
На тлі Редкача, звичайно, так. Як там буде в чемпіонських поєдинках, зрозуміти поки важко. Так не буде точно, особливо, якщо суперником буде Спенс або Кроуфорд, хоча Денні явно готувався не під другого.
 
Після перемоги американець заявив, що хотів побитися з шульгою через те, що готувався до чемпіонського поєдинку проти шульги. Його наступні цілі - Менні Пакьяо і Еррол Спенс. Це у будь-якому разі не буде нудно.
 
У рингу з Іваном у Денні виходило абсолютно все. Він класно розривав дистанцію, тут же контратакуючи. Добре йшов вперед. Хотів - давив і бив багато. Хотів - працював від опонента. Такий собі спаринг перед великою аудиторією і за гонорар.
 
 
Неприємно, звичайно, коли говорять, що успіх - це коли українець просто протримався дванадцять раундів проти фаворита, але це так. Гарсія не форсував події так, як міг, а Редкач отримував свої короткі шанси бути активнішим і просто робив те, що вміє. Перед поєдинком Денні сказав, що Іван не в його лізі. А під час самого бою довів, що це правда.
 
Звичайно, в те, що у Редкача є шанси поборотися за титул в такій насиченій категорії, не вірив ніхто, але Гарсія в цьому бою показав, що і не варто. Якщо тільки пощастить і за хороший гонорар. В іншому, така жертва здоров'я нікому не потрібна.
 
Що тепер?
 
У Гарсії все зрозуміло. Цей поєдинок був репетицією великого чемпіонського поєдинку. З ким - поки не ясно, але з кимось зі шульг. Яким чином стиль Редкача допоміг Денні підготуватися до різноманітного Спенса або темповика Пакьяо - загадка.
 
Американцеві 31 рік. Якщо він хоче продовжувати брати участь у великих боях, то зараз саме час, а то потім буде пізно. Стиль Гарсії не припускає великої витрати сил, тримає Денні відмінно, так що будь-якому чемпіону з ним буде непросто. Він більший за Пакьяо і просто досить хороший, щоб влаштувати конкурентний бій із Спенсом. Буде цікаво.
 
 
Що чекає на Редкача загадка - як до поєдинку з Гарсією, так і після. Навряд чи кар'єра Івана тепер якось круто поміняється. Він не виступив так, як Дерев’янченко в поєдинку з Головкіним. Він показав себе так, як і повинен був з таким суперником. Найяскравіший момент українця в цьому бою - укус суперника.
 
Варіантів в цій ваговій категорії сила-силенна, але питання в тому, чи захочуть вони зустрічатися з Іваном. Ризик бути битим є, але боксерська громадськість такого не зрозуміє, якщо ти перспективний проспект або претендент на титул, що подає надії. Редкач може влаштувати складне випробування кому завгодно, але поразка йому принесе боксерові більше мінусів, ніж перемога принесе плюсів.
 
Ось через цю невдачу не варто чекати українця найближчим часом в рингу з кимось таким же крутим, як Гарсія. Швидше за все, повернення буде проти середнього суперника, з метою заробити і перемогти, а далі - подивимося. Івану не завадило б спробувати потрапити в топи рейтингів організацій - тоді гучні бої від нього просто не зможуть піти.
 
А доки залишається лише сміятися з того, що після укусу Гарсії Редкач сказав йому: «Майк Тайсон», і чекати поєдинку Гарсії проти одного з чемпіонів. І зі Спенсом, і з Пакьяо будуть цікаві битви.
Оцініть матеріал
(45)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ
Футбол | 19 квітня 2024, 18:28 113
«Таке повторитися не повинно». Пушич оцінив перемогу Шахтаря у матчі УПЛ

Наставник незадоволений тим, що команда пропустила у більшості

Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі
Бокс | 19 квітня 2024, 15:36 0
Ексчемпіон світу розповів, що сталося під час спарингу з Ф'юрі

Джей Опетайя заперечує, що відправив Тайсона на настил рингу

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
DKTheBest2
Какой великолепный? В этом бою интриги не было вообще. Гарсиа спокойно отходил 12 раундов, ни разу даже и не напрягся. Увы, но соперника у него вчера не было. Редкач вообще никакой. Для организаторов это вообще провальный поединок.
vizuals
"Мы ведь на что-то такое и рассчитывали, правда?"
Ні, неправда - "Рекомендованная ставка – победа Ивана Редкача по очкам." Прогноз від Спорт.юа
https://sport.ua/news/475004-denni-garsiya-ivan-redkach-prognoz-i-anons-na-
boy
Dukalis12
После 3 раунда было чётко видно ю, что Гарсия может закончить в любой момент, как только захочет. Лёгкий спарринг за не плохие деньги для Денни.
vizuals
Це як 2+2. Гарсія - крутий технарь, який ще вагу гоняв перед боєм. Розмашистому Редкачу, який піднявся у цю вагу, ще поперло, що Гарсія проводив бій майже у тренувальному режимі
dar veter
У заробитчанина с причёхой лгбт шансов не было.