Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 сiчня 2020, 18:50
6311
6

Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ: «У Карпат винні всі - Трамп, Обама, ООН і депутати»

Позиція президента ФК «Рух», якого звинувачують «Карпати»

| Оновлено 24 сiчня 2020, 18:50
6311
6
Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ: «У Карпат винні всі - Трамп, Обама, ООН і депутати»
fcrukh.com

У четвер Львівська міська рада не підтримала проект виділення клубу «Карпати» землі в довгострокову оренду.

Керівництво клубу прямо звинуватило в цьому президента ФК «Рух» Григорія Козловського. Телеканал Футбол 1 взяв коментар у Козловського, щоб вислухати його позицію з цього питання.

«Хочу сказати, що я був здивований позицією «Карпат». Але з огляду на те, що відбувається з цим клубом останні роки, напевно, здивування мінімальне. Звинувачувати мене в такому, людину, яка вболіває за долю «Карпат», дуже складно. Думаю, всі пам'ятають історію з Гудимою, яка могла завершитися для клубу фатально. Я щось не бачив Ящишина (нинішній виконавчий директор клубу) в той час, коли «Карпати» вмирали. Де він був? Де була міська рада Львова? І сьогодні почути таке звинувачення для мене дивно».

«Крім того, всі забули, що рішення про контракт на оренду стадіону «Україна» для «Карпат» в цьому сезоні було прийнято легко. Всі депутати підтримали, щоб «Карпатам» було максимально комфортно працювати. Я вас здивую, але я особисто цей орендний договір готував. Щоб всі клуби Львова мали рівний доступ до єдиного комунального стадіону міста. І це звинувачення - абсурд і цинізм».

«У «Карпат» зараз винні всі - Обама, Трамп, ООН, покійний Нельсон Мандела і інопланетяни, що пролітали над Львовом, міська рада, депутати і тепер Козловський. «Карпати» немов з'їхали з глузду», - заявив Козловський.

Відзначимо, що «Рух» в нинішньому сезоні перебрався з Винників до Львова і претендує на місце в УПЛ.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Карпенко
Ни один бизнесмен в Украине не сдвинет свою пятую точку без какой либо выгоды для себя
DidOk
Бо до Євро-2012 новий стадіо потрібно було будувати не на Об'їзній, а на місці старої "України". Але ж тоді "Карпати" були проти й не дали... Тепер щось знову мутять
korsun_skif
Единственный адекватный президент львовского клуба. Не прячется, не прикрывается другими. Побольше бы таких в украинском футболе!