Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 23 сiчня 2020, 21:19
4618
0

Юрай САНІТРА: «Маленькими кроками Цимбал йде вперед»

Наставник збірної України – про виступ підопічних в індивідуальній гонці

| Оновлено 23 сiчня 2020, 21:19
4618
0
Юрай САНІТРА: «Маленькими кроками Цимбал йде вперед»
biathlon.com.ua. Юрай Санітра
Старший тренер чоловічої збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ підопічних в індивідуальній гонці на шостому етапі Кубка світу в словенській Поклюці.
 
Нагадаємо, найкращим серед українців став Артем Прима, який посів 18 місце.
 
«Хлопці сьогодні виконували необхідну роботу – намагалися заробити очки для Кубка націй. Як я вже казав, тут відбувається підготовка до чемпіонату світу. І я не хочу помилитися, адже три дні стартів на висоті можуть негативно вплинути на стан спортсменів.
 
Артем Прима сьогодні і ходом, і зі стрільбою добре впорався. Мав хорошу позицію і міг боротися з найкращими спортсменами.
 
Дмитро Підручний зараз, на жаль, не в найкращих фізичних кондиціях. Але й минулого року перед чемпіонатом світу, якщо я правильно пам’ятаю, у нього була невелика криза.
 
Сергій Семенов пробіг хорошу гонку, але два промахи для нього – це забагато. Антон Дудченко не міг впоратися зі стрільбою лежачи, засмутився, що не вдалося знайти позицію. Богдану Цимбалу було важко психологічно підготуватися до такого старту, адже він був у четвертій групі. По стрільбі молодець – зробив два промахи на стійці, але тричі відстріляв на нуль. На перших двох колах йшов на рівні з нашими найкращими біатлоністами. Я довіряю йому як спортсмену. Маленькими кроками він йде вперед. Потрібно дати йому час. Впевнений, що Богдан цьогоріч ще матиме хороші гонки на Кубку світу та підтвердить, що він – талан українського біатлону.
 
Я вже казав, що не зачиняю двері перед жодним зі спортсменів. Руслан Ткаленко виступив добре в Осрблі (Словаччина). Він готуватиметься до чемпіонату Європи. Якщо добре пробіжить Кубок IBU в Арбері (Німеччина), то доведеться мені добре подумати. Але за чинного складу команди брати запасним шостого чи сьомого спортсмена на чемпіонат світу – в цьому немає логіки», - сказав Санітра.
 
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.