Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 сiчня 2020, 18:23
4177
5

ОФІЦІЙНО. Воротар Бандура залишає львівський клуб

У сезоні 2017/18 голкіпер був визнаний найкращим гравцем ПФК «Львів»

| Оновлено 23 сiчня 2020, 18:23
4177
5
ОФІЦІЙНО. Воротар Бандура залишає львівський клуб
ПФК Львів
ПФК «Львів» офіційно поінформував про завершення співпраці з досвідченим 33-річним голкіпером Олександром Бандурою. Напередодні були врегульовані всі питання, розірвано контракт, і в якості вільного агента футболіст залишає львівський клуб, за який грав 2,5 сезони.
 
За підсумками сезону 2017/18 Бандура був визнаний уболівальниками клубу кращим гравцем сезону, неодноразово був номінантом в символічні збірні за версією різних ЗМІ.
 
З огляду на бажання самого футболіста продовжити кар'єру в іншому клубі, ПФК «Львів» погодився на розрив чинного контракту, надавши Бандурі статус вільного агента. Клуб подякував Олександру Бандурі за час, проведений в рядах ПФК «Львів» і побажав йому успіхів у подальшій кар'єрі.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Професійний футбольний клуб «Львів» інформує про завершення співпраці з найдосвідченішим 33-річним голкіпером Олександром Бандурою.  Напередодні були врегульовані всі питання, розірвано контракт і в якості вільного агента футболіст залишає ПФК «Львів». Два з половиною сезони Олександр вірою і правдою служив нашому клубу, довівши, що по праву вважається одним з найсильніших воротарів в нашому українському футболі. Перераховуючи заслуги 33-річного спортсмена, віддаємо належне його професіоналізму і людським якостям. Не так давно капітан, лідер команди на полі та в роздягальні, людина, здатна виручити, врятувати команду в епізодах, де інакше б воротарю це зробити було неймовірно складно. За підсумками сезону 2017/18 рр.  Бандура був визнаний уболівальниками клубу кращим гравцем сезону, неодноразово номінувався в символічні збірні за версією різних ЗМІ. З огляду на все вищесказане і бажання самого футболіста продовжити кар’єру в іншому клубі, ми пішли на розрив чинного контракту, надавши йому статус вільного агента.  Ще раз дякуємо Олександру Бандурі за час, проведений в рядах ПФК «Львів» і бажаємо йому успіхів у подальшій кар’єрі. Інформаційна служба ПФК «Львів» #pfclviv #пфкльвів #фкльвів #фкльвов #львів #lviv #fclviv

Публикация от PFC Lviv (@fclviv)

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
BaZia
Зорька не упусти шанс
BROOKS
Все бегут с Карпат..неужели Карпаты скоро объявят о банкротстве?(