Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
3087
7

Олександр РЯБОКОНЬ: «Гравці Десни могли б отримати шанс у збірній України»

У тренера є як мінімум два кандидати

Олександр РЯБОКОНЬ: «Гравці Десни могли б отримати шанс у збірній України»
ФК Десна. Олександр Філіппов

«Десна» стала одним з відкриттів першої частини сезону УПЛ, продовжуючи боротися за топ-3 чемпіонату, а тренер команди Олександр Рябоконь вважає, що два-три гравці могли б отримати шанс у збірній України хоча б в контрольних матчах.

Про це наставник розповів в інтерв'ю журналу «Футбол».

- Хтось із гравців «Десни» міг би реально допомогти збірній Шевченка на Євро-2020?
- Сильне питання. Напевно штаб Андрія Миколайовича переглядає всі наші ігри і в курсі здібностей кожного потенційного гравця збірної. Він знає, які позиції йому потрібно посилити або освіжити. На мій погляд, збірній не завадять швидкісні флангові виконавці. У нашій команді є технічні швидкі флангові гравці. Наприклад, Картушов або Калітвинцев. Про нього вічно говорили - мовляв, «кришталевий», але за півроку у нас не пропустив не те що жодної гри - жодного тренування!

- А Шевченко може вас набрати, поцікавитися думкою?
- Чому ні? Я відповім.

- І як, дзвонив вже?
- Поки ні. Крім Калітвинцева, думаю, нападник Філіппов міг би отримати шанс. Він зараз другий бомбардир чемпіонату України разом з Лєднєвим після Мораеса в чемпіонаті. Саша забив дев'ять м'ячів і ще пару поклав в Кубку України. Імереков - один з найкращих центральних захисників в Україні. Він дуже швидкісний, від нього ніхто не втече. Я ні в якому разі не нав'язую своєї думки, але мені здається, Імереков міг би отримати шанс в якомусь товариському матчі.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mmuk
Хоча б на собори треба викликати. Дивитись і з інших клубів. А то привикли лише з Динамо, або Шахтара запрошувати. Раніше легіонерів брали, які пройшли раніше ці славетні клуби. Зараз Шева придивляється до всіх легіонерів. Зараз треба на рівні кандидатів розширити список з клубів менш топових. Раніше майже під тиском запрошували з Металіста та Дніпра, і то бо там короткочасно був Маркевич. Ще Блохін зробив основу збірної Дніпро. І результати тоді пішли
turist86
- А Шевченко може вас набрати, поцікавитися думкою?
- Чому ні? Я відповім.
- І як, дзвонив вже?
- Поки ні.
і не набере, бо кістяк на Євро вже готовий
Віталій Яценко
Треба бути реалістом. З усіх гравців Десни лише Юхим Конопля має шанси отримати виклик у Збірну. І то він в цьому списку бажаючих стоїть за Тимчиком, який також заслуговує спробувати себе у Збірній.
Shevchenka2019
Впарили тобі гуцула щей за бабло. )))