Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 23 сiчня 2020, 18:34
2602
0

Розробники LoL можуть виплатити 400 млн доларів за статєву дискримінацію

В Каліфорнії подали в суд на Riot Games

| Оновлено 23 сiчня 2020, 18:34
2602
0
Розробники LoL можуть виплатити 400 млн доларів за статєву дискримінацію
League of Legends
Дві урядові організації Каліфорнії в області захисту трудових прав заявили, що Riot Games повинна виплатити більше $ 400 млн своїм співробітницям в якості компенсації за прояв статєвої дискримінації. На початку грудня повідомлялося, що компанія і позивачки домовилися про суму в $ 10 млн.
 
За даними видання Los Angeles Times, Департамент із захисту трудових і житлових прав Каліфорнії вирахував, що різниця в оплаті праці жінок і чоловіків перевищує $ 400 млн. Організація заявила, що інші прояви дискримінації, крім фінансових, не були відображені в угоді, також як і зміни в кадровій політиці компанії, які повинні були відбутися після скандалу.
 
У липні 2018 року Kotaku опублікував розслідування, присвячене сексизму в Riot Games. У статті стверджувалося, що в компанії процвітає «офісна культура бро», а керівництво воліє наймати і просувати по кар'єрних сходах співробітників чоловічої статі. Разом з тим жінки, за даними видання, отримували меншу зарплату, ніж чоловіки, що працюють на таких же або схожих посадах.
 
Позов до розробника League of Legends був зареєстрований в листопаді 2018 року. У серпні 2019 го працівники компанії розповіли Kotaku, що ситуація поліпшується, але цьому заважають деякі члени керівництва.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.