Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 сiчня 2020, 20:21
4304
0

Манчестер Юнайтед - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Манчестер Юнайтед» спробує вдруге в сезоні обіграти «Бернлі»

| Оновлено 21 сiчня 2020, 20:21
4304
0
Манчестер Юнайтед - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/ManUtd

У 24-му турі АПЛ «Манчестер Юнайтед» чекає домашній матч проти «Бернлі». Поєдинок першого кола між цими командами відбувся менше місяця назад: 28 грудня «Червоні дияволи» на виїзді перемогли з рахунком 2:0 завдяки голам Антоні Марсьяля і Маркуса Решфорда.

Після цього підопічні Оле Гуннара Сульшера набрали лише три очки в трьох матчах АПЛ: розгромили «Норвіч» 4:0 і програли «Арсеналу» і «Ліверпулю» з однаковим рахунком - 0:2.

Дві поразки в трьох турах знову викинули «Манчестер Юнайтед» за межі зони Ліги чемпіонів, і зараз команду потрібно думати ще й про те, щоб взагалі не залишитися без єврокубків на наступний сезон.

Що стосується «Бернлі», то команда Шона Дайча в попередньому турі створила сенсацію, обігравши «Лестер» з рахунком 2:1. Особливо несподіваним цей успіх був з урахуванням того факту, що він обірвав серію «Бернлі» з чотирьох поразок поспіль.

Повторити успіх місячної давності і знову обіграти «Бернлі» «Манчестер Юнайтед» буде непросто: зараз у команди дуже непроста кадрова ситуація. Якщо Поль Погба, Маркос Рохо, Скотт Мактоміней і Аксель Таунзебе травмовані вже давно, то тепер до них в лазареті приєдналися Віктор Ліндельоф і Маркус Решфорд.

Незважаючи на це, букмекери все одно вважають МЮ явним фаворитом майбутнього матчу. Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,46, на «Бернлі» - 8,2. Імовірність нічиєї - 4,7.

22 січня, середа
 
Манчестер ЮнайтедБернлі
Манчестер. Олд Траффорд. Початок - о 22:15
ТБ-трансляція на телеканалі «Білорусь 5»
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.