Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 21 сiчня 2020, 20:18
17118
0

П'ять найшвидших нокаутів Конора Макгрегора в UFC

Сергій Лебедєв – про найшвидші перемоги ірландця в октагоні

| Оновлено 21 сiчня 2020, 20:18
17118
0
П'ять найшвидших нокаутів Конора Макгрегора в UFC
ESPN. Конор Макгрегор

Конор Макгрегор – боєць з репутацією фінішера першого раунду. Ще до свого прибуття в UFC він на регулярній основі перемагав опонентів у стартові п'ять хвилин. Одного разу він нокаутував суперника за 4 секунди, був випадок і з 16-секундним нокаутом.

Швидкі перемоги і нахабна поведінка привели Макгрегора в UFC, де він заявив про себе на повний голос. У третьому бою в UFC він бився в мейн івенті турніру, а у своєму шостому бою очолив PPV- подію. Починаючи з 2015 року, Конор б'ється виключно в якості хедлайнера шоу. Він є найвідомішим представником ММА в історії цього виду спорту і завжди на видноті, незалежно від того, чи володіє він титулом чи ні. І навіть на найвищому рівні Макгрегор не втратив своєї здатності нокаутувати суперників на старті бою.

Sport.ua представляє п'ятірку найшвидших перемог Макгрегора нокаутом усередині октагона.

1. vs Жозе Альдо – 13 секунд

Перший по-справжньому титульний бій Макгрегора і перший його івент, що приніс більше мільйона продажів платних трансляцій.

У грудні 2015 року на UFC 194 тимчасовий чемпіон у напівлегкій вазі Макгрегор з другої спроби бився з домінуючим королем цього дивізіону Альдо. У бразильцеві багато спеціалістів бачили того, хто нарешті зупинить зарозумілого і нібито переоціненого ірландця. Альдо до цього не програвав 10 років, тому те, що сталося в клітці, стало шоком для всіх. Альдо відразу пішов вперед, але був жорстко зустрінутий знаменитою лівою рукою Макгрегора, і рухнув у нокаут через всього 13 секунд із початку сутички.

2. vs Дональд Серроне – 40 секунд

;

Свіжа перемога «Сумновідомого». 18 січня він повернувся після 15-місячного простою, який стартував з поразки Хабібу Нурмагомедову в найкасовішому поєдинку в історії ММА.

На UFC 246 навпроти нього знаходився побитий життям і суперниками «Ковбой» Серроне. Конор показав, що він знову рішучий і грізний, як і раніше. Його кавалерійський наскок завершився через 40 секунд з початку зустрічі. Тим самим, Макгрегор став першим бійцем в історії UFC, якиц вигравав нокаутом у першому раунді в трьох вагових категоріях (напівлегкій, легкій і напівсередній).

3. vs Маркус Брімейдж – 67 секунд

Якщо подивитися на кар'єру Брімейджа, його резюме говорить про те, що це дуже посередній боєць. Три роки тому він пішов із спорту з рекордом 7-7. Але сім років тому його можна було вважати небезпечним хлопцем.

Брімейдж став першим суперником Макгрегора в UFC. До того моменту Маркус виграв усі три свої поєдинки в октагоні, і йому випала можливість розвінчати ірландського проспекта. Проте на UFC on Fuel TV 9 в квітні 2013-го Макгрегор пройшов крізь нього за хвилину і 7 секунд, довівши, що весь ажіотаж навколо його персони був не марним.

4. vs Дастін Пор’є – 106 секунд

У вересні 2014 року Макгрегор зустрічався з Пор’є в платному карді UFC 178. Тодішній Пор’є сильно відрізнявся від того «Діаманта», якого ми знаємо сьогодні. Б'ючись у напівлегкій вазі, він не міг розкрити увесь свій потенціал.

Пор’є вистачило всього на одну хвилину і 46 секунд. Після цього той, що програв, підніметься в легку вагу і розпочне свій шлях до титулу.

5. vs Дієго Брандао – 245 секунд

У липні 2014 року Макгрегор проводив свій перший поєдинок в UFC в якості хедлайнера. У себе на батьківщині, в Дубліні, ірландець зустрічався з Дієго Брандао з Бразилії на UFC Fight Night 46.

Брандао, який на турнірі замінив травмованого Коула Міллера, не достояв і до першої перерви, впавши від рук суперника на початку п'ятої хвилини поєдинку.

Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.