Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 20 сiчня 2020, 02:22
1686
2

Артем ПРИМА: «У цьому році Рупольдинг для мене вдалий»

Український біатлоніст – про виступ на п'ятому етапі Кубка світу

| Оновлено 20 сiчня 2020, 02:22
1686
2
Артем ПРИМА: «У цьому році Рупольдинг для мене вдалий»
Український біатлон. Артем Прима
Біатлоніст збірної України Артем Прима прокоментував 11 місце в гонці переслідування на п'ятому етапі Кубка світу в німецькому Рупольдингу.
 
– Хороша гонка була, вийшло, в принципі, добре відпрацювати і на дистанції, і на вогневому рубежі. Звичайно, можна було б хоча б одним промахом обійтися, і вже була б веселіше картина. Але, тим не менше, і два штрафи - це не так-то й багато для чотирьох рубежів. Добре, що вийшло спрацювати так.
 
– Юрай Санітра вчора в інтерв'ю говорив, що повністю впевнений в тому, що, не зважаючи на твої проблеми зі стрільбою лежачи в естафеті, в персьюті зі стрільбою лежачи у тебе буде все в порядку. Звідки у нього була така впевненість, може знаєш?
– Він нас тренує, він за нами спостерігає, у нього є якийсь аналіз по кожному спортсмену і Юрай вже дуже добре нас знає.
 
– Тобто на тренуваннях ти показуєш хороші результати в стрільбі лежачи?
– Ну, так не можна сказати... Це стрільба. Раз - так, на наступний старт може бути зовсім по-іншому. Стрільба - це не так передбачувано, як хотілося б, і вона залежить від погоди і багато чого іншого.
 
– Ви бігли гонку вже після переслідування жінок. Траса була розбита? І чи багато насипало свіжого снігу?
– Навпаки, траса була сильно закатана. Одна колія заглянцована була і з неї краще було не виходити. Тому що якщо виходиш - потрапиш вже на свіжий сніг і тебе пригальмовує. Але спасибі сервісу за сьогоднішні лижі. Лижі були дуже хороші! Можна було добре підтримувати швидкість провідних спортсменів, триматися в групі і самому десь додавати. Так що спасибі сервісу!
 
– А, в цілому, етапом в Рупольдингу задоволений?
– Хороший етап. В принципі, раніше я якось не сильно любив Рупольдинг - якось тут швидко треба стріляти і дуже швидкісна траса така... А в цьому році він для мене був досить хороший, вдалий.
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Самойлов
"Вы бежали гонку уже после преследования женщин..."
Лучше бы Прима перед гонкой отдохнул, настроился. Нет же - бегает, женщин преследует...
tima fialko
Підручний не один-тепер в краіні два біатлоністи які можуть взяти медаль чемпіонату світу.І здається вперше,наші не дуже поступаються в швидкості світовим зіркам.