Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 19 сiчня 2020, 19:54
2289
0

Юрай САНІТРА: «Задоволений виступом команди на етапах Кубка світу»

Наставник збірної України – про результати підопічних

| Оновлено 19 сiчня 2020, 19:54
2289
0
Юрай САНІТРА: «Задоволений виступом команди на етапах Кубка світу»
biathlon.com.ua. Юрай Санітра
Старший тренер збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ підопічних в гонці переслідування на п'ятому етапі Кубка світу в німецькому Рупольдінгу.
 
Нагадаємо, найкращим в українській команді став Артем Прима, який фінішував 11-м.
 
«У Артема Прими сьогодні знову був хороший старт. Він боровся у групі з французами, норвежцями та німцями. Молодець, що так фінішував, я задоволений його впевненою стрільбою. Працюватимемо далі над стабілізацією стрільби і прогресом у результатах.
 
Антон Дудченко – молодець. Сьогодні знову боровся. Потрібно ще попрацювати над швидкістю стрільби лежачи, адже багато часу втрачає на вогневому рубежі та й на трасі. Він уже дорослий і має досвід за плечима. Мені подобається, що в нас є спортсмен, який може сильно проявити себе в естафеті.
 
Дмитро Підручний почувався ненайкращим чином з самого ранку, і важко було розраховувати на хороший результат. Знову був біль у спині, дуже сильно окістя затікали. Він був дуже засмучений своєю стрільбою, тож після заключного вогневого рубежу ми вирішили, що варто зійти з дистанції. Відпочине і готуватиметься далі.
 
Я задоволений виступом команди на етапах Кубка світу. В загальному заліку ми посідаємо сьоме місце – це дуже хороша позиція. Етап у Рупольдингу був дуже хороший: у спринті показали достойний результат. В естафеті теж не сталося провалу за тих погодних умов, в яких хлопці бігли гонку.
 
Після розмов з колегами-тренерами ми вирішили, що не будемо нічого змінювати на етап в Поклюці. Руслан Ткаленко готуватиметься до чемпіонату Європи в Естонії – на стартах Кубка IBU, зокрема в Арбері (Німеччина). Якщо хтось захворіє і знадобиться заміна на чемпіонат світу, то вирішуватимемо вже після старту в Арбері», - сказав Санітра.
 
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.