Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 18 сiчня 2020, 03:35
4722
1

Віта СЕМЕРЕНКО: «Склад у нас бойовий пенсіонерський»

Українська біатлоністка прокоментувала естафетну гонку Кубка світу

| Оновлено 18 сiчня 2020, 03:35
4722
1
Віта СЕМЕРЕНКО: «Склад у нас бойовий пенсіонерський»
Український біатлон. Віта Семеренко
Українська біатлоністка Віта Семеренко прокоментувала естафетну гонку Кубка світу в Рупольдінгу, де збірна України посіла 6-те місце.
 
– Віта, судячи з того, що ти впоралася зі стрільбою всього лише з одним додатковим патроном, і враховуючи, що інші дівчата стріляли добре на твоєму етапі, я так розумію, що ситуація спокійна на стрільбищі сьогодні була?
– Так, на стрільбищі дуже спокійно, але все одно виходять махи – не справляюся з диханням або поспішаю, може, десь натиснути на спусковий гачок. Ну, і по фінішу 33 секунди – це, звичайно, дуже багато. 10 місце... Начебто, один додатковий патрон – трохи, а вже -30 по лідеру. Перші два кола вийшли занадто швидкісними, а з останнім колом я вже не впоралася. А на стійці трохи задихнулася.
 
– Був у тебе якийсь план на гонку? Наприклад, постаратися привезти максимум, ніж якесь певне відставання або передати естафету не нижче якогось конкретного місця?
– Звичайно, я собі ставила завдання – стріляти чисто, без додаткових патронів і бути якомога ближче до лідера або лідером передати естафету, щоб дівчата впоралися. Все-таки ми повинні бути на п'єдесталі! Хотілося б... Ну, не повинні, але вірю, що ми будемо на п'єдесталі! Склад у нас бойовий пенсіонерський (сміється).
 
– Можна так і написати?
– (Сміється) Звичайно, це для нас як ніби стимул – нехай називають нас пенсіонерками, але внутрішньо ми себе так не відчуваємо.
 
– Вчора спілкувалася з Володимиром Михайловичем і він сказав, що ви налаштовані дійсно по-бойовому і якщо будете показувати результати, то чи плануєте виступати і в Пекіні.
– Підсумки підводять в кінці сезону, тому зараз щось говорити не має сенсу. Знаю тільки одне – потрібно працювати над рівнинною ділянкою, тому що, суджу по собі, я дуже багато там програю. Сьогодні був програш саме через рівнини. У підйом, начебто, тримаєшся, а тільки починається рівнина... Вчора на тренуванні масажист Міша порадив не розгортати шкарпетки, не штовхатися по сторонах. Потрібно працювати над технікою...
 
Оцініть матеріал
(28)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 10
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил