Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
2101
0

Ньюкасл — Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Сороки» спробують дати бій фавориту - а що їм ще залишається?

Ньюкасл — Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
У 23-му турі англійської Прем'єр-ліги центральним поєдинком, безумовно, буде матч «Ліверпуль» - «Манчестер Юнайтед». Однак і інші зустрічі очікуються не менш цікавими. У суботу, наприклад, на «Сент-Джеймс Парк» «Ньюкасл» прийматиме «Челсі».
 
Це 166-та офіційна очна дуель команд. Поки що перевага у столичного колективу: 73 перемоги проти 53-х. І зараз «сині» теж є фаворитами матчу. Підопічні Френка Лемпарда набрали непоганий хід. Після поразки від «Саутгепмтона» в Боксинг Дей «Челсі» здобув 3 перемоги і нічию. Команда йде на 4-му місці в турнірній таблиці АПЛ, випереджаючи найближчого переслідувача на 5 очок. Та й взагалі виглядає непогано в останній час. Поступово повертаються в стрій травмовані: Н'Голо Канте цілком може виявитися в заявці, а Рубен Лофтус-Чик і Маркос Алонсо близькі до повернення в команду.
 
У «сорок» справи не такі хороші. 4-матчеву безвиграшну серію в чемпіонаті може скрасити тільки кубкова перемога, але здобута вона була не над самим сильним суперником - «Рочдейлом». Лазарет команди переповнений: Стів Брюс може недорахуватися 9-х (!) гравців. Єдина світла пляма на цьому тлі - Мігель Альмірон. В останніх семи поєдинках парагваєць забив 4 голи, в тому числі - в трьох останніх зустрічах відзначився забитими м'ячами. Тож, схоже, починає відпрацьовувати вкладені гроші. Нагадаємо, рік тому він перебрався в стан «сорок» за рекордні для клубу 20 млн фунтів з американської «Атланти Юнайтед».
 
Однак навряд чи зусиль одного Альмірона вистачить господарям, щоб здобути позитивний результат. «Ньюкасл» всього на 5 очок віддалився від зони вильоту, і ризикнемо спрогнозувати, що цей розрив навряд чи збільшиться. Швидше за все «сині», як і в останній свій візит на «Сент-Джеймс Парк», отримають перемогу.
 
Орієнтовні склади:
«Ньюкасл»: Дубравка - Хайден, Фернандес, Ласселлс, Лежен, Віллемс - Рітчі, Шелві, Ш. Лонгстафф, Альмірон - Жоелінтон.
«Челсі»: Аррісабалага - Джеймс, Рюдігер, Зума, Аспілікуета - Барклі, Жоржина, Ковачич - Вілліан, Хадсон-Одоі, Абрахам.

18 січня, субота

«Ньюкасл» – «Челсі»
Ньюкасл. «Сент-Джеймс Парк». 19:30
Пряма трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Арбітр: Кріс Кавана (Ланкашир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.