Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WTA
| Оновлено 15 сiчня 2020, 18:06
19967
15

Аделаїда. Ястремська на відмові обіграла Кербер

Українка вийшла до чвертьфіналу, здолавши екс-першу ракетку світу

| Оновлено 15 сiчня 2020, 18:06
19967
15
Аделаїда. Ястремська на відмові обіграла Кербер
Jimmie48 Photography. Даяна Ястремська
Друга ракетка України Даяна Ястремська (№24 WTA) продовжує перемагати на хардовому Прем'єрі в Аделаїді.
 
У другому колі 19-річна Україна обіграла екс-першу ракетку світу Анжелік Кербер (№18 WTA).
 
Аделаїда. Друге коло
Даяна Ястремська (Україна) - Анжелік Кербер (Німеччина) - 6:3, 2:0 (відмова)
 
Починався матч зовсім не райдужно. Даяна хвилювалася, а Кербер взяла перші 7 з 8 очок і мала потрійний геймбол після брейка. Але в один момент на корті все змінилося, українка взяла п'ять розіграшів поспіль і зрівняла рахунок.
 
Наступні три гейми тенісистки легко брали свої подачі, але відчувалося, що сьогодні наш день. І хоча у Ястремської кілька разів зрізався з ракетки м'яч, це не вибило її з колії, не завадило перманентно тиснути на суперницю, розбиваючи її захист.
 
Кербер була далеко не в найкращих кондиціях, у неї не виходило налагодити контргру. У глухому захисті проти Ястремської виграти дуже складно, тому вона від спочатку була в програшному положенні. Більш того, у німкені не пішла перша подача, вона намагалася більш гостро подавати другу, що призвело до чотирьох подвійних помилок в першому сеті. До слова, у Ястремської їх не було зовсім.
 
У шостому геймі українка оформила ще один брейк, якого вистачило для перемоги в першій партії. У восьмому геймі вона мала сетбол на прийомі, але все завершилося трохи пізніше після того, як був відіграний подвійний брейкпоінт суперниці.
 
Другий сет закінчився, ледь розпочавшись. Після другого гейму, коли Даяна вела 2:0, Кербер попросила викликати на корт фізіотерапевта. Допомога знадобилася їй посеред третього гейму, а це означало, що проблема була дуже серйозною. Після консультації з фізіо німкеня прийняла рішення знятися з матчу.
Відзначимо, що це була восьма перемога Ястремської над тенісисткою з топ-20. З нового тижня Даяна може оновити особистий рекорд в рейтингу WTA, якщо Даніель Коллінз не вийде до фіналу турніру в Аделаїді.
 
В 1/4 фіналу Ястремська змагатиметься проти Донни Векич (№20 WTA) з Хорватії.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
Молодець,здорово грала!Шансів у Кербер майже не було.Знялась,щоб не ганьбитеся.Вболіваеємо за всіх нашиз сьогодні!
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Науменко
Є 21 місто рейтингу. Рекорд!
vital
Вітання з хорошою перемогою Даяни! Одразу ж після перемоги над Бабош, хотів бачити Енджі як суперницю Ястремської. Найбільші проблеми Даяна має проти суперниць із сильною першою подачею. А оскільки Кербер такої немає, то німкеня наш клієнт, що вже багато разів поспіль підтверджувала Еля. Даяні для перемоги над статусним гравцеи залишалось просто не "наварити", що вона з успіхом зробила.
Думаю, Кербер розуміючи безнадійність ситуації по ходу гри, тактично знялась перед стартом шлему, щоб не витрачати дарма сили.
Бажаю Даяні зіграти цього тижня ще трійко матчів тут в Аделаїді.
Timur24
Класно грала! Вітаю! (адміни, хто у вас так без грамотно пише заголовки?, де зміст і правильність мислення, и коми поставте, чи напишіть розумніше)
axylinam
Хорошая игра от Ястремской,матч получился не энергозатратный,поэтому проходить Векич,у которой было три сета не только можно,но и нужно
dar veter
Теннис не футбол. Тут ср*чей мало и троллям тут скучно
Sashamar
Колінз дивує. Слідом за Світоліной винесла Кенін. Власне, вона й минулого року потужно стартувала, півфінал АО, вже потім здулася. Але зараз дійсно чим далі вона пройде, тим для Даяни краще.
Ще вангую зарубу у чвертьфіналі Соболенко - Халеп
dar veter
Наши устойчивы к экологическим проблемам. А европейки в дыму Австралии захирели, и это не единственный отказ...
yira
"З нового тижня Даяна може оновити особистий рекорд в рейтингу WTA, якщо Даніель Коллінз вийде до фіналу турніру в Аделаїді."(с)
В тексті пропустили частку "не", треба "не вийде до фіналу...".
Sashamar
Побоювання були. Енджі як той чукча з анекдоту "по четным академиком, а по нечётным рыбу ловим". Порівняйте її результати у парні (2016, 2018) і непарні (2017, 2019) роки. Зараз рік парний, тож дуже добре, що Ястремська її пригальмувала.
yira
Ястремська виграла обидві її попередні зустрічі з Векіч.
"Я думаю, що це буде дійсно цікавий матч, тому що кожен раз, коли я граю [Vekic], це як" boom boom boom "!" Ястремська засміялася. "Це досить інтенсивно. У нас схожі стилі гри. Я буду дивитись наш останній матч, і я постараюся зробити все можливе, і я сподіваюся, що зможу перемогти".
Vladdal
Печально. Людей больше, а чат мёртв. Парадокс.
tima fialko
Везе москвичке