Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
4010
0

Монако - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Друга частина протистояння «Монако» і ПСЖ

Монако - ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
twitter.com/PSG_English

Волею долі «Монако» і ПСЖ в середу проведуть другу очну зустріч в чемпіонаті всього через три дні після першої. Як так сталося? Справа в тому, що 15 січня команди зіграють матч 15-го туру, який був перенесений через важкі погодні умови. А минулої неділі вони грали запланований матч 20-го туру.

Перша частина цього протистояння між ПСЖ і «Монако» вийшла феєричною. Монегаски в дебютному матчі для свого нового головного тренера Роберта Морено зуміли дати справжній бій гегемонові французької першості і на виїзді зіграли внічию 3:3.

Що стосується ПСЖ, то для команди Томаса Тухеля нічия з «Монако» стала першою в нинішньому сезоні Ліги 1 - до цього були тільки 15 перемог і 3 поразки. Перемога над «Монако» може дозволити парижанам відірватися від найближчого переслідувача, «Марселя», на 8 очок.

Обидві команди можуть підійти до матчу не в оптимальних складах. У ПСЖ під питанням участь в матчі захисника Абду Діалло, у «Монако» можуть не зіграти відразу три гравці: форварди Стеван Йоветіч, П'єтро Пеллегрі та Віллем Гьоббельс.

Команда Роберта Морено зараз явно знаходиться на психологічному підйомі, і може знову дати бій чинному чемпіону Франції, тим більше, в домашньому матчі. Проте, букмекери вважають ПСЖ явним фаворитом поєдинку. Коефіцієнт на перемогу команди Томаса Тухеля - 1,51, на «Монако» - 5,50. Імовірність нічиї - 5,20.

15 січня, середа
 
«Монако»ПСЖ
Монако. Стадіон Луї II. Початок - в 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.