Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1302
0

Sony пропустить E3. Очікувалося, що на ній компанія покаже PlayStation 5

Sony другий рік поспіль не виступить на головній виставці індустрії

Sony пропустить E3. Очікувалося, що на ній компанія покаже PlayStation 5
Sony пропустить другу поспіль виставку E3 - в 2019 році вона вперше не відвідала захід. Про це розповів представник компанії в інтерв'ю сайту GamesIndustry.biz. Раніше про подібні чутки повідомляв портал Video Games Chronicle.
 
За словами співрозмовника GamesIndustries.biz, хоча Sony і поважає організаторів виставки, «в цьому році формат E3 їй не підходить». Компанія орієнтується на участь у сотні заходів по всьому світу для представлення PlayStation 5 і нових ігор.
 
Деякі користувачі чекали, що на E3 відбудеться презентація PlayStation 5. Однак незважаючи на те, що компанія відвідувала всі виставки починаючи з 1995 року і часто робила на них важливі анонси, PS Vita, PS4 і PS4 Pro представили в рамках окремих заходів. За відомостями редактора Kotaku Джейсона Шрайера, сторони все ще не змогли залагодити конфлікти, які послужили причиною пропуску Sony E3 2019.
 
8 жовтня Sony офіційно оголосила, що PlayStation 5 надійде в продаж в кінці 2020 року. Її оснастять гібридним чіпом AMD, який буде складатися з процесора Zen 2 і графічного прискорювача Navi.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.